Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2016

Τρέμει το κήτος (Φίλης) τους Έλληνες μαθητές..."Σας απαγορεύω να διαδηλώνετε κατά των λαθρο-hot spots"


Κόκκινη μνημονιακή χούντα Φίλη: Απαγορεύουμε στους μαθητές να διαδηλώνουν κατά των hot-spots!

Οι πομπώδεις αριστερές διακηρύξεις περί δημοκρατίας τέθηκαν γρήγορα στο περιθώριο και η κόκκινη Χούντα του Μνημονίου δείχνει πλέον δίχως περιστροφές το απεχθές, αντεθνικό και αποκρουστικό της πρόσωπο.
Με αφορμή τις παλλαϊκές κινητοποιήσεις στα Διαβατά Θεσσαλονίκης κατά της δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών, ο ανεκδιήγητος υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης προέβη σε ένα ακόμη παραλήρημα, τούτη τη φορά κατά των Ελλήνων μαθητών!
«Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η εμπλοκή και η χρησιμοποίηση της σχολικής κοινότητας από τοπικούς φορείς που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία Κέντρων Μετεγκατάστασης προσφύγων. Στη χώρα που γέννησε και διέδωσε τον ιερό θεσμό του Ασύλου, το κλείσιμο σχολείων και η παρουσία μαθητών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι ανεπίτρεπτη», δήλωσε ο αρνητής της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, αποδεικνύοντας ότι.....
η δημοκρατία για την Αριστερά είναι ότι συμφωνεί με τις μαρξιστικές, διεθνιστικές ιδεοληψίες.
Οτιδήποτε είναι αντίθετο κατατάσσεται αυτομάτως στην κατηγορία της «ρητορικής μίσους» και πρέπει να πατάσσεται από το Καθεστώς των κόκκινων Χμερ που εξουσιάζει τυραννικά τον Λαό και την Πατρίδα μας.
«Το υπουργείο Παιδείας και οι εκπαιδευτικοί της χώρας δεν θα επιτρέψουν καμία ενέργεια που χρησιμοποιεί τους μαθητές ως όργανα της ρητορικής του μίσους και του διχασμού», διατράνωσε μετά κομπασμού ως άλλος Τσαουσέσκου ο υπουργός Παιδείας, προαναγγέλλοντας νέες ωμές παρεμβάσεις της αντεθνικής Αριστεράς στον εθνικό και χριστιανικό χαρακτήρα της δημόσιας εκπαίδευσης.
Ιδού λοιπόν, ποιοι μολύνουν τις αθώες παιδικές ψυχές με δηλητήριο, επιδιώκοντας να επιβάλλουν τις νοσηρά αντεθνικές τους ιδεοληψίες με δικτατορικό τρόπο.
Όσο περισσότερο επιβάλλουν όμως, τόσο περισσότερο και θα γιγαντώνεται η αντίδραση των Ελλήνων μαθητών οι οποίοι πέρα από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, αγαπούν την Πατρίδα και το Λαό τους.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!

1 σχόλιο:

  1. Οι Έλληνες Μαθητές θα κάνουμε αυτό που νομίζουμε ότι είναι το καλό για την τοπική κοινωνία μας και την ελληνική κοινωνία. κ. "Υπουργε Παιδείας" δεν σας υπακούμε ότι και να μας πείτε. Από εσάς που αρνειστε την γενοκτονία των Ελλήνων του πόντου δεν περιμένουμε "μαθήματα" δημοκρατίας και σχολικής συμπεριφοράς. Το "βροντοφωναζουμε " και από το δρόμο και από εδώ:Όχι στα κέντρα υποδοχής των λαθρομεταναστων ή "προσφύγων"(πραγματικοί πρόσφυγες ήταν οι πρόγονοι μας που ήρθαν από την Μικρά Ασία και από τον Πόντο που εσείς έχετε το θράσος να αρνειστε και την γενοκτονία), όχι στα HOt-spots μεταναστών, όχι στην παραχώρηση των ελληνικών Στρατοπεδων μας στους λαθρομεταναστες, του Στρατόπεδου Αναγνωστοπουλου στα Διάβατα Θεσσαλονίκης ή Σινδο, του 4 24 στην Θεσσαλονίκη ή αλλιώς Στρατόπεδο Κωττα ή στην Θερμη και στην Αθήνα, στον Πειραιά, στο Σχιστο Περάματος ή οπουδήποτε αλλού, όχι στην εξευτελιστικη κατάντια των Ενοπλων Δυνάμεων να γίνονται υπηρετες και "φιλιπινεζες" των λαθρομεταναστων. Δεν θέλουμε σε λίγα χρόνια να είμαστε μειοψηφία οι Έλληνες στην Ελλάδα, την πατρίδα μας. Έξω οι λαθρομεταναστες από την Ελλάδα. Χρυσή αυγή για να ξεβρωμισει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών