Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2016

Αλήθεια, τι απέγινε με την (ν)τροπολογία για την κρατικοποίηση των χρεών του ολιγάρχη Ψυχάρη;


Αλήθεια, τι απέγινε με την (ν)τροπολογία για την κρατικοποίηση των χρεών του ολιγάρχη Ψυχάρη;

Γράφει ο Αντίοχος

Μέσα στην τούρλα του Σαββάτου με το αγροτικό ζήτημα, παραλείψαμε να σας ενημερώσουμε για την τύχη της τροπολογίας του υπουργού Πολιτισμού (εδώ γελάνε!) Αρ. Μπαλτά για την κρατικοποίηση του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών – και των τεραστίων χρεών του ολιγάρχη Ψυχάρη (άνω των 350 εκατομμυρίων ευρώ), τα οποία –ως συνήθως- θα πληρώσει από την τσέπη του ολόκληρος ο ελληνικός λαός! Δεν πειράζει, και σήμερα ημέρα είναι…
Το λοιπόν, η τροπολογία υπερψηφίστηκε - και μάλιστα με....
ευρύτατη πλειοψηφία. Ήτοι, υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (με τιμητική εξαίρεση την αρνητική ψήφο της βουλευτού Άννας Βαγενά), οι βουλευτές της νουδούλας (γεια σου νεοφιλελεύθερε φον Κούλη, που ψηφίζεις και κρατικοποιήσεις ακόμα, αν είναι προς το συμφέρον των ολιγαρχών προστατών σου!) και οι βουλευτές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.
«Παρών» (αλλά όχι κατά…) ψήφισαν το Ποτάμι, το μόρφωμα του Λεβέντη και το ξεφτιλισμένο κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (το οποίο είχε υπερψηφίσει το άρθρο 53 των προαπαιτουμένων του Νοεμβρίου 2015, που προέβλεπε ευνοϊκές ρυθμίσεις υπέρ του κομμουνιστή ολιγάρχη Ψυχάρη…). Επειδή τότε τους κράξαμε, αλλά και γιατί δεν χρειαζόταν η ψήφος τους για να περάσει η (ν)τροπολογία, τώρα το έπαιξαν… Πόντιοι Πιλάτοι.
Κατά της πληρωμής των χρεών του ολιγάρχη Ψυχάρη από τον ελληνικό λαό ψήφισαν, εκτός από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και την προαναφερθείσα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτοί των ΑΝΕΛ.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών