Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Τρόμος στην Κυβέρνηση από τον κοινό Αγώνα Χρυσής Αυγής και Αγορτών...Νεφελούδης(ΣΥΡΙΖΑ): "ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ..." ΒΙΝΤΕΟ

nefeloudis-agroets__article


Σε πανικό βρίσκεται το μνημονιακό καθεστώς Σύριζα-Ανέλ από την τεράστια απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής στον αγροτικό κόσμο.
Μετά τις τελευταίες ύβρεις Νεφελούδη κατά των Ελλήνων αγροτών («έρχονται στην Αθήνα με… τανκς», «φωτογραφίζονται με υπόδικους» αναφερόμενος στην υποδοχή των βουλευτών μας στα μπλόκα) σήμερα ο μεγαλοπαράγοντας του Σύριζα έριξε και πάλι το αντιλαϊκό του δηλητήριο, αυτή τη φορά μέσα απ’ τον… αντισυστημικό Σκάι του Αλαφούζου.
Κατηγόρησε τους αγρότες, γιατί έκαναν το…
έγκλημα να αρνούνται να δουν τον Τσίπρα και να ζητούν συνάντηση με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης.

Πονάει τους συριζαίους που ο ελληνικός λαός έχει φτύσει κατάμουτρα τον απατεώνα αρχηγό του Σύριζα και στρέφεται μαζικά προς την Χρυσή Αυγή.
Ο Νεφελούδης δεν παρέλειψε να εκφράσει και τους ευσεβείς πόθους όλων των βολεμένων συριζαίων λέγοντας πώς: «δεν θα αφήσουμε ούτε έναν αγρότη στην Χρυσή Αυγή«.
Την ίδια ώρα, στην πραγματική ζωή, μακριά από τα κανάλια της διαπλοκής, η πλειοψηφία των Ελλήνων αγροτών έχει ήδη στραφεί στον Λαϊκό Σύνδεσμο, την μόνη δύναμη που μπορεί να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα και να αναστήσει την Εθνική μας παραγωγή.
Αφιερώνουμε στον Νεφελούδη και τους λοιπούς αστέρες του κυβερνητικού θιάσου το παρακάτω βίντεο από την τελευταία συνάντηση του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου με τους εκπροσώπους των Ελλήνων αγροτών.
Είναι οι ίδιοι συμπατριώτες μας που σήμερα πρωτοστατούν στα μπλόκα και τις κινητοποιήσεις:
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nefeloudhs-entromos-oi-agrotes-zhtoun-na-doun-ton-michaloliako-na-mhn-tous#ixzz3zlj5NEiU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών