Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Γράφει ο Αντίοχος

Απάνω του έχει πάρει την υπόθεση του «γκέτο» των απρόσκλητων που έχει σκοπό να δημιουργήσει η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου στο Σχιστό, ο κομμουνιστής δήμαρχος Περάματος, που προκαλεί την κοινωνία με συνεχείς δηλώσεις.
Έτσι, μιλώντας αυτή τη φορά στο καθεστωτικό news 247, «κατήγγειλε» ότι πίσω από τις κινητοποιήσεις των κατοίκων του Περάματος είναι η Χρυσή Αυγή: «Αυτό αποδείχτηκε και στην συγκέντρωση που έγινε. Πρωτοστάτησαν όλοι οι πρωτοκλασάτοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και ο τρόπος καλέσματος ήταν ο τρόπος που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή, η περιγραφή είναι ακριβής. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να αποδειχθεί ότι είναι η Χρυσή Αυγή πίσω από....
τις κινήσεις αυτές».
Εν συνεχεία, εξήγησε πως θα είναι αυτά τα «Κέντρα Φιλοξενίας» των απρόσκλητων:
«Πρώτον, οι χώροι αυτοί δεν θα είναι κέντρα τύπου Αμυγδαλέζας, δηλαδή στρατόπεδα συγκέντρωσης, θα είναι ανοιχτά αλλά θα φυλάσσονται από την Αστυνομία. Δεύτερον, θα υπάρχει πλήρης σίτιση στα πρότυπα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Ύπατης Αρμοστείας. Θα υπάρχει δηλαδή catering, αλλά ταυτόχρονα φτιάχνονται και σύγχρονα μαγειρεία μέσα στους χώρους αυτούς. Θα υπάρχει πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους πρόσφυγες, που θα υπάρχουν μέσα σε αυτό. Θα υπάρχει ειδική μέριμνα, κλιμάκια αποτελούμενα από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς για τα παιδιά, γιατί αυτό το κύμα μετανάστευσης έχει πάρα πολλά παιδιά».
Ρωτάμε, λοιπόν, τον κομμουνιστή δήμαρχο:  Υπάρχει άραγε «πλήρης σίτιση», «πλήρης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη» και τα λοιπά, των Ελλήνων κατοίκων του Περάματος, που περισσεύει και για τους απρόσκλητους;
Ο σκληρά δοκιμαζόμενος από τα Μνημόνια της δυστυχίας μας λαός του Περάματος, ας δώσει τη δική του απάντηση στην κομμουνιστική θρασύτητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών