Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2016

Τιτάνας Γιάννης Λαγός στη βουλή: Η κυβέρνηση φροντίζει τους λαθρομετανάστες και αδιαφορεί για τους Έλληνες - Απάντηση στον φιλομασώνο Δένδια! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε την κωλοτούμπα "Μακεδονομάχου" Πάνου Καμμένου, ο οποίος υπαναχώρησε στο ζήτημα Μουζάλα και ξεπέρασε πολύ γρήγορα τις προδοτικές του δηλώσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται οι και οι Νεοδημοκράτες, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν, αφού ο πρώην πρόεδρος ΝΔ και πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έλεγε για το όνομα της Μακεδονίας "σε δέκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει...".

Αμέσως μετά ο Γιάννης Λαγός αποκάλυψε την αντιρατσιστική προπαγάνδα των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ που αποκρύπτουν σκόπιμα ότι οι λαθρομετανάστες πετάνε τα τρόφιμα που τους προσφέρονται αφειδώς και αρνούνται οποιαδήποτε βοήθεια από τον "Ερυθρό Σταυρό".

Δείτε το βίντεο...



Ο Λαγός πήρε στην συνέχεια τον λόγο για να απαντήσει στον σκευωρό Δένδια που αναρωτήθηκε... τι στάση θα κρατήσουν οι Έλληνες Εθνικιστές στην επέτειο της 6 Απριλίου 1941 (Γερμανική εισβολή στην Ελλάδα).


Ο Λαγός απάντησε αρχικά στον Δένδια ότι όταν θα καταρρεύσει η σκευωρία και αθωωθεί η Χρυσή Αυγή, τότε θα αποκαλυφθεί και βρώμικος ρόλος του στην υπόθεση.
Τέλος, του είπε ότι όταν η Πατρίδα μας βρεθεί σε εθνικό κίνδυνο, αυτοί που θα προστρέξουν για την υπεράσπισή της θα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές και όχι ο φιλομασώνος Δένδιας.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Καλά του τα πες ρε Γιάνναρε του Μασώνου, του αρλεκίνου του Δένδια !!! ΖΗΤΩ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΛΑΓΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών