Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2016

Επετεύχθη η κωλοτούμπα Καμμένου: Πλήρης εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση των εθνομηδενιστών!



Πολύ δημοσιότητα έλαβαν οι λεκτικοί λεονταρισμοί του συνοδοιπόρου των συριζαίων, Πάνου Καμμένου, για το ζήτημα του Μουζάλα και των ανθελληνικών δηλώσεών του. Ο Καμμένος βλέποντας ότι πλέον δεν μπαίνει καν στη βουλή αποφάσισε να το παίξει «πατριώτης», αλλά χωρίς να χάσει και τις βόλτες με το ελικόπτερο.
Έτσι, με την αγαστή συνεργασία των αργυρώνητων και διαπλεκόμενων ΜΜΕ φρόντισε να παρουσιάσει μία μαγική εικόνα ότι δήθεν «φεύγει από την κυβέρνηση», ότι δήθεν «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του», ότι «οι άνθρωποι του Καμμένου μαζεύουν τα πράγματά τους από το υπουργείο».
Τελικώς, άνθρακες ο θησαυρός αφού πρώτον ο Καμμένος είναι συμμέτοχος και συνένοχος στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. Στα πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβερνήσεως στην οποία συμμετέχει μπήκε ως «θέση της Ελλάδος» η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, υπό τη....
μορφή της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.
Είναι, λοιπόν, πολύ... γλυκιά η διαδρομή με ελικόπτερο από το υπουργείο στο σπίτι εν ώρα κίνησης για να την αφήσεις για το όνομα της Μακεδονίας.
Οι σχετικές δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδριάσεως της ΚΟ των ΑΝΕΛ: «Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αυτή είναι δεδομένη. Θέσαμε το θέμα ότι δεν υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα. Όχι για τον κύριο Μουζάλα ως πρόσωπο, αλλά για αυτά τα οποία ελέχθησαν και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, διότι ανεξάρτητα αν πρόκειται για ένα λεκτικό λάθος του Γιάννη Μουζάλα είδαμε ότι βρήκαν ευκαιρία φαντάσματα του παρελθόντος, οι γνωστοί εθνομηδενιστές να βγουν και να πάρουν θέσεις για το ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών