Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2016

Αντίθεση στη Μάνη: Αποδοκιμάστηκαν οι Κουρουμπλής, Γεωργιάδης - Χειροκροτήθηκε ο Κασιδιάρης! ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες Μανιάτες αποδοκίμασαν σήμερα, ανήμερα της 17ης Μαρτίου τους εκπροσώπους της ξενοκρατίας Κουρουμπλή (Σύριζα) και Γεωργιάδη (ΝΔ), που με την παρουσία τους αμαύρωσαν τις εκδηλώσεις για την επέτειο έναρξης της Ελληνικής επανάστασης.

Ο γραφικός δήμαρχος Ανδρεάκος, άλλοτε κομματάρχης του Σαμαρά, κάλεσε τις αστυνομικές δυνάμεις να επέμβουν για να...
σταματήσουν τις άγριες αποδοκιμασίες κατά των πολιτικάντηδων με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι πολίτες να γιουχάρουν και τον ίδιο.
Στη συνέχεια καταχειροκροτήθηκε ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, Ηλίας Κασιδιάρης.

1 σχόλιο:

  1. Καλά τους έκαναν και τους γιούχαραν !!! Μαζί τους !!! Δεν έχουν θέση στις επετειακές εθνικές εκδηλώσεις για την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης οι προδότες πολιτικοί !!! Ούτε κι ο Άδωνις ο πρώην ή νυν δήθεν "εθνικιστής" και "πατριώτης" ο οποίος έχει πουλήσει μία μαρίνα της Λέσβου σε τούρκους όταν ήταν υφυπουργός Ναυτιλίας και έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής τρία εθνοκτόνα και καταστροφικά για την χώρα μνημόνια κλπ! Σε αυτές τις εκδηλώσεις έχουν θέση κυρίως οι πολίτες κι αυτοί που πολιτεύονται αλλά τιμάνε πραγματικά αυτές τις εκδηλώσεις και δεν είναι άλλοι παρά οι πολιτευτές (δεν λέω πολιτικοί για ευνόητους θεωρώ λόγους) του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή όπως καλή ώρα στην συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ο ΜΕΓΑΣ Ηλίας Κασιδιάρης που τιμάει πραγματικά την επετειακή, για την Επανάσταση των Ελλήνων, εκδήλωση όπως και όλοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!! Και αυτοί ναι, ΑΞΙΖΕΙ να ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών