Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 01, 2016

Φόρος Τιμής στον Ήρωα Μίκη Μάντακα από τη Χρυσή Αυγή....Πορείες και Δράσεις σε όλη τη Χώρα ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Εκδηλώσεις μνήμης για τον αγωνιστή της Εθνικιστικής Ιδέας Μίκη Μάντακα σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή - Φωτορεπορτάζ

Την Παρασκευή 26/02/16, κατά την καθιερωμένη λειτουργία γραφείων της Τ.Ο. Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε ιδεολογική ομιλία με θέμα την ζωή του ήρωα της νεότερης εθνικιστικής ιστορίας, Μίκη Μάντακα.
 Ο ομιλητής επέλεξε να εστιάσει περισσότερο στο ιδεολογικό κομμάτι του θέματος, παρά στο ιστορικό. Μέσα από έναν ιδιαίτερα δυναμικό λόγο, μίλησε για......
τον ηρωικό τρόπο ζωής και για το δύσκολο και τραχύ μονοπάτι που επιλέγει να διαβεί συνειδητά κάθε εθνικιστής. Ζούμε χωρίς αμφιβολία σε έναν κόσμο ερειπίων, ψεύδους, μοχθηρίας και σκότους.

Οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, επέλεξαν να μην αφομοιωθούν από τις υλιστικές παρηκμασμένες κοινωνίες του 21ου αιώνα, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση. Ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα  του Μίκη Μάντακα, όπως και κάθε  άλλου ανθρώπου που άφησε την τελευταία του πνοή για τις αξίες και τα ιδανικά μιας άλλης Ελλάδας και Ευρώπης, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί όποιο τίμημα κι αν κλιθούμε να πληρώσουμε.


Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε εξόρμηση στο κέντρο του Πειραιά ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μνήμη του νεαρού ήρωα της ιδέας μας. Μίκης Μάντακας: ΠΑΡΩΝ! 





Φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσουν την ομιλία – αφιέρωμα στον Αγωνιστή της Ευρώπης Μίκη Μάντακα. Αρχικά το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Φώτης Γραικός, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα και ειδικότερα στους εκρηκτικούς αριθμούς των λαθρομεταναστών, που εισβάλλουν πλέον ανεμπόδιστα στη χώρα και στη σχεδιαζόμενη εγκατάστασή τους σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα μικρό βίντεο με το ιστορικό της ημέρα και μετά πήρε το λόγο ο συναγωνιστής Καρανικόλας Χρήστος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της στυγνής δολοφονίας του Μίκη Μάντακα, που δολοφονήθηκε από το μαρξιστικό παρακράτος στην Ιταλία το 1975.

Ο ομιλητής ανέδειξε τις δολοφονικές πρακτικές που διαχρονικά χρησιμοποιεί το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, όταν νιώθει ότι απειλείται, καταγγέλλοντας ως μέγιστο ιστορικό ψεύδος το λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς». «Πρόκειται για ένα αιματοβαμμένο πολιτικό χώρο», είπε χαρακτηριστικά «που απολαμβάνει την ατιμωρησία εδώ και πολλές δεκαετίες, με τη συνέργια όλου του πολιτικού συστήματος, τα συμφέροντα του οποίου εξυπηρετεί. Θύματα του ίδιου χώρου υπήρξαν και τ’ αδέρφια μας Γιώργος και Μάνος και οι δολοφόνοι τους παραμένουν ατιμώρητοι».

Κομοτηνή: Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου του 2016, φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τοπικής μας, με σκοπό να παρακολουθήσουν την ομιλία της Συναγωνίστριας Γ. Τσουρνακάκη με θέμα την δολοφονία του Μίκη Μάντακα. Η Συναγωνίστρια ξεκίνησε την ομιλία της, αναλύοντας την πολιτική κατάσταση η οποία επικρατούσε εκείνο το διάστημα στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα. Κατόπιν, επικεντρώθηκε στον Έλληνα φοιτητή Μίκη Μάντακα, ο οποίος γεμάτος αισιοδοξία, ονειρεύτηκε ένα μέλλον στην αιώνια πόλη εξασκώντας το ιατρικό επάγγελμα. Η μοίρα όμως δεν τον θέλησε ποτέ γιατρό, σχεδίαζε κάτι ανώτερο. Τον προόριζε να γίνει Αθάνατος, τον ήθελε Ήρωα. Κλείνοντας την ομιλία της η Συναγωνίστρια είπε χαρακτηριστικά: "Η Ιδέα είναι βαθιά ριζωμένη μέσα στις ψυχές μας και κανείς δεν μπορεί να την αφαιρέσει, κανείς δεν μπορεί να την σκοτώσει. Ο άνθρωπος, ναι σκοτώνεται αλλά η Ιδέα ποτέ".  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών