Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 01, 2016

ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ: ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!

Γράμμα στα… «προσφυγάκια» που φιλοξενεί –με λεφτά των δημοτών του στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης…- έστειλε ο ψευτοδεξιός (σκάσε Μπουμπούκο!) δήμαρχος Τρικκαίων (Τρικάλων), στα αραβικά, για «να λυθούν προβλήματα και να διευθετηθεί κάθε ζήτημα που ανακύπτει». Πάρτε μια γεύση ψευτοδεξιάς υποκρισίας (σκάσε Μπουμπούκο!):
 
«Αγαπητή Φίλη και Φίλε από την Ανατολή, Στο δύσκολο και μακρινό ταξίδι προς τον προορισμό σου, βρέθηκες στην πόλη μας. Στη φιλόξενη πόλη των Τρικάλων, που βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας. Οι κάτοικοι της πόλης, ο Δήμος και οι Αρχές της, σε καλωσορίζουμε και σου υποσχόμαστε...
ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η παραμονή σας εδώ να είναι ασφαλής, να έχετε τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής, να έχετε τα γεύματά σας με επάρκεια και σύντομα να σας αποχαιρετήσουμε με χαμόγελο για τη συνέχεια του ταξιδιού σας… Να ρωτάς τους υπευθύνους του χώρου για ό,τι χρειάζεσαι και να μας δίνεις λίγο χρόνο για να σου το παρέχουμε. Να σέβεσαι τους συνταξιδιώτες σου, να είσαι υπομονετικός και να αλληλοβοηθιόμαστε στις καθημερινές δουλειές (καθάρισμα των τραπεζιών μετά το φαγητό, συλλογή μικρών σκουπιδιών από τους κοινόχρηστους χώρους). Για τα παιδιά σου φροντίζουμε να υπάρχουν εθελοντές που να τα ψυχαγωγούν, προσφέροντάς τους ένα μικρό χαμόγελο στα χείλη τους και λίγη χαρά στα μάτια τους. Πρέπει να γνωρίζεις ότι όλοι εμείς που σας φροντίζουμε, είμαστε εθελοντές και το κάνουμε μέσα από την καρδιά μας, γιατί θέλουμε πραγματικά να σας συμπαρασταθούμε σ’ αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής σας…».

Αλήθεια, έχει στείλει ποτέ ο «φιλόξενος» (με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων…) ψευτοδεξιός δήμαρχος τέτοια επιστολή στους άπορους δημότες του; Έχει παράσχει τίποτα από τα παραπάνω που παρείχε στα «προσφυγάκια», σ’ αυτούς και στα παιδιά τους; Σιγά να μην έχει…

(ΥΓ): Υπενθυμίζω προ ημερών δήλωση Ευρωπαίου αξιωματούχου προς την Wall Street Journal, με την οποία εξηγεί γιατί όλοι οι Ευρωπαίοι φορτώνουν τα «προσφυγάκια» στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα δεν θα ήταν το χειρότερο μέρος για να εκδηλωθεί μια ανθρωπιστική κρίση για μερικούς μήνες. Οι Έλληνες είναι πολύ πιο φιλικοί προς τους πρόσφυγες συγκριτικά με άλλους λαούς των Βαλκανίων ή της ανατολικής Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών