Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 01, 2016

ΟΝΝΕΔ σε Μητσοτάκη: «Είσαι μαύρη σελίδα στην ιστορία της οργάνωσης»


ΟΝΝΕΔ κατά Μητσοτάκη: «Μαύρη σελίδα στην ιστορία της οργάνωσης» χαρακτηρίζουν την πραξικοπηματική παρέμβαση στην ηγεσία της

Η προστασία των διαπλεκόμενων ΜΜΕ απέναντι στον νέο αρχηγό της ΝΔ φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να αποσιωπώνται σε σχεδόν καθολικό βαθμό οι εσωκομματικές αντιδράσεις εναντίον του για αποφάσεις τις οποίες πήρε. Αποφάσεις, που σε άλλη περίπτωση θα αποτελούσαν αντικείμενο πολιτικού σχολιασμού για αρκετές ημέρες για την αυθαιρεσία και την δικτατορικού τύπου ηγετική παρουσία του στην ηγεσία της ΝΔ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα όσα συνέβησαν μετά την απόφαση του Μητσοτάκη να διορίσει τον νέο γραμματέα της ΝΔ με συνοπτικές διαδικασίες, με την ανακοίνωση - καταπέλτη εναντίον των μελών του ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ να βρίσκει τοίχο σιωπής. Να τι λένε στην ανακοίνωση που έβγαλαν:
«Ως εκλεγμένα μέλη της ΚΕΦΕ οφείλουμε να....
δηλώσουμε υπεύθυνα στα χιλιάδες μέλη της ΟΝΝΕΔ, ότι ουδέποτε ενημερωθήκαμε και συμμετείχαμε στην συνεδρίαση αυτή. Επίσης, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι σε καμία περίπτωση  δε θα συναινούσαμε σε μια απόφαση, η οποία απαξιώνει πλήρως την ΟΝΝΕΔ, καταστρατηγεί τον κανονισμό της, καταργεί την αυτοτέλεια και την αυτονομία της οργάνωσης και στην ουσία απαξιώνει πλήρως τα όργανά της. Κυρίως, δεν θα συναινούσαμε  σε μια απόφαση που δε σέβεται τα χιλιάδες μέλη της ΟΝΝΕΔ καθώς δεν τους επετράπη η συμμετοχή τους στην δημοκρατική εκλογή νέου προέδρου.
Είναι απαράδεκτο να ορίζεται πρόεδρος στη μεγαλύτερη νεολαία της χώρας με επίκληση του καταστατικού του κόμματος, με την σύμφωνη γνώμη μελών της ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ. Η απόφαση αυτή αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία της οργάνωσης και βαρύνει τους ηθικούς αυτουργούς της καθώς και αυτούς που την επικροτούν.  
Είναι λάθος και απαράδεκτο να διορίζεται νέος πρόεδρος από 3 μέλη της ΚΕΦΕ».
Οι χαρακτηρισμοί που διαβάζουμε στην ανακοίνωση αυτή είναι πολύ σκληροί. Λέξεις και φράσεις όπως «απαξιώνει πλήρως», «καταστρατηγεί», «καταργεί», «δεν σέβεται», «αποτελεί μαύρη σελίδα», «βαρύνει τους ηθικούς αυτουργούς», «είναι λάθος και απαράδεκτο», αποτελούν πραγματικό κόλαφο για τον Μητσοτάκη. Και όμως, μια τόσο σοβαρή καταγγελία πέρασε (κι αυτή) στο περιθώριο, προκειμένου να μην τσαλακωθεί το προφίλ του προστατευμένου για ευνόητους λόγους από τα ΜΜΕ νέου αρχηγού της ΝΔ.
Τα αληθινά γεγονότα, όμως, είναι αυτά τα οποία αποκαλύπτουν και την αντίστοιχη πραγματική διάσταση του παρηκμασμένου αυτού κόμματος, το οποίο επί δεκαετίες συνέβαλε τα μέγιστα για την σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών