Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016

Προδότης με περικεφαλαία ο Μπουτάρης: Εγώ να δείτε πόσες φορές έχω πει τα Σκόπια... “Μακεδονία”!


Προδότης με περικεφαλαία ο Μπουτάρης: Εγώ να δείτε πόσες φορές έχω πει τα Σκόπια... “Μακεδονία”!

Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας να αποδείξουν ποιος είναι περισσότερο προδότης και ποιος ευθύνεται λιγότερο για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας. Οι κατηγορίες όμως, που εκτοξεύθηκαν εκατέρωθεν, απλά αποκαλύπτουν το μέγεθος της ευθύνης ολόκληρου του σάπιου πολιτικού συστήματος.
Την αρχή έκαναν οι νεοδημοκράτες με την ανάγνωση ανακοίνωσης σχετικά με τις δηλώσεις Μουζάλα, ο οποίος αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία», κατηγορώντας τον για εθνικό και πολιτικό ολίσθημα, που πρέπει να πληρωθεί ακριβά, ζητώντας στην ουσία την παραίτησή του.
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων από τη μεριά της συμπολίτευσης με τον Μπουτάρη να δηλώνει εντελώς ξεδιάντροπα ότι  «Κι εγώ έχω πει πολλές φορές τα Σκόπια "Μακεδονία"», αποδίδοντας ταυτόχρονα τεράστιες ευθύνες στο....
Σαμαρά και τη ΝΔ. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «Όταν όλοι οι Σύροι και οι Ιρακινοί σου λένε πρέπει να περάσουμε από τη "Μακεδονία", όταν παγκοσμίως από δικό μας λάθος τη λένε "Μακεδονία" κι εμείς τη λέμε FYROM, είναι ντροπή να το συζητάμε», ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου χαρακτήρισε την ανακοίνωση «ανιστόρητη και εκτός τόπου και χρόνου».
Σχολιάζοντας την ίδια την ανακοίνωση της ψοφοδεξιάς παράταξης, το μόνο που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί». Σχετικά πρόσφατα, παρουσία του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά σε ευρωπαϊκό όργανο, αποκάλεσαν τα Σκόπια με το συνταγματικό τους όνομα, χωρίς αυτός να εκφράσει την παραμικρή αντίδραση και χωρίς κανένας απ’ το απόκομμά του να του ζητήσει το λόγο.
Αυτή είναι η πρακτική όλων των κυβερνήσεων, οι οποίες ανέχτηκαν να αποκαλούνται τα Σκόπια «Μακεδονία», προσπαθώντας ίσως να πραγματώσουν την πρόβλεψη Μητσοτάκη περί δεκαετούς μνήμης. Οι τελευταίοι λοιπόν που δικαιούνται να ομιλούν για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, είναι οι νεοδημοκράτες, οι οποίοι αποδείχτηκαν μέσα από τις παλινωδίες τους, τουλάχιστον επικίνδυνα ανίκανοι. Είναι πολύ αργά για να πουλήσουν πατριωτισμό.
Σε ότι αφορά το αριστερό διεθνιστικό συνονθύλευμα, που υποστηρίζουν οι κάθε είδους μπουτάρηδες, οι θέσεις τους ήταν γνωστές και απολύτως ανθελληνικές. Από τις ιστορικές απαρχές του ζητήματος της ονομασίας, στα χρόνια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, τάχθηκαν ξεκάθαρα υπέρ της ονομασίας «Μακεδονία» για τα Σκόπια και μάλιστα έχυσαν αίμα γι’ αυτό, απόλυτα συνεπείς στη διεθνιστική τους αλληλεγγύη και κατά της Ελλάδας. Σήμερα, που οι κατσαπλιάδες ανέλαβαν θέσεις ευθύνης, φυσικά και δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουν.
Κορυφαία πάντως πρέπει να θεωρηθεί και η επιχειρηματολογία Μπουτάρη, σχετικά με το Μουζάλα, ο οποίος μπορεί να είπε ότι είπε, αλλά εν πάση περιπτώσει «έχει γίνει κομμάτια για το προσφυγικό», ενώ την ίδια στιγμή όλοι οι λατρεμένοι μας πρόσφυγες αποκαλούν τα Σκόπια «μακεδονία». Ποιοι είμαστε εμείς που θα αντιδράσουμε; Είναι κατάντια πάντως και προκαλεί ανείπωτη θλίψη, η πόλη του Μεγαλέξανδρου, που κάποτε κατέβαζε ένα εκατομμύριο κόσμο σε συλλαλητήρια και βροντοφώναζε ότι «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», να εκλέγει σήμερα δήμαρχο έναν τέτοιο τύπο.
Σε όλους αυτούς τους χαζοχαρούμενους, ανιστόρητους, ανθέλληνες και προδότες απαντάμε ότι δεν δεχόμαστε κανέναν συμβιβασμό στο θέμα του ονόματος. Το τεχνητό κρατικό μόρφωμα των Σκοπίων δεν θα πάψει ποτέ να είναι ένα εφήμερο σλαβοαλβανικό μείγμα. Η ιστορία θα μας δικαιώσει!
Καρανικόλας Χρήστος, Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών