Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016

Η Χρυσή Αυγή ενημερώνει και αντιστέκεται στη διάλυση της Ελλάδος.. ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: Ενημερωτική ημερίδα για τις συνέπειες στο Κιλκίς - Συναντήσεις με επιτροπές κατοίκων

Η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για το θέμα των κέντρων λαθρομεταναστών πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο και σύντομα θα ακολουθήσει μια σειρά τέτοιων εκδηλώσεων.
Η επιλογή δε της πόλης του Πολυκάστρου για την πρώτη των εκδηλώσεων είναι συμβολική, μιας και σε μερικά χιλιόμετρα υπάρχει η Ειδομένη με πάνω από είκοσι χιλιάδες αλλοδαπούς (20.000) σήμερα και η Νέα Καβάλα με πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) σχεδόν εφαπτόμενη ως οικισμός με την πόλη του Πολυκάστρου.
Το "παρών" έδωσαν εκπρόσωποι από επιτροπές κατοίκων πολλών οικισμών και κοινοτήτων της περιοχής. Είχαν την ευκαιρία να....
ενημερωθούν σχετικά με τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος και για το μέλλον του προγραμματισμού της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ που μέχρι σήμερα δεν μπορεί να προϋπολογίσει σωστά αριθμούς και ροές ούτε σε βάθος εικοσιτετραώρου. Έθεσαν ερωτήσεις και απαντήθηκαν από τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή του Κιλκίς, Χατζησάββα Χρήστου, κάτοικος και ο ίδιος μερικά χιλιόμετρα από την Ειδομένη και την Νέα Καβάλα.
Μεγάλη ικανοποίηση επικράτησε στο κοινό, όταν διαπίστωσαν ότι τα αιτήματα των κατοίκων, αποτελούν ένα μικρό μέρος μόνο της συνολικής Εθνικής θέσης που η Χρυσής Αυγής προβάλει εδώ και δεκαετίες σχετικά με το θέμα της μετανάστευσης και αστυνόμευσης. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για την νέα ενημερωτική συνάντηση που θα γίνει στον Δήμο Κιλκίς αυτή τη φορά.

Συνάντηση είχαν ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Χατζησάββας Χρήστος και η Επιτροπή Κατοίκων Χέρσου, όπου και έθεσε τους προβληματισμούς της σχετικά με το τεράστιο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο χωριό. Έγινε ξεκάθαρο από τον συναγωνιστή Χατζησάββα ότι το μεταναστευτικό αποτελεί Εθνικής σημασίας θέμα για την Χρυσή Αυγή, οπότε δεν υπάρχει περιθώριο για λόγια όμορφα και ψηφοθηρικά.
Τα αιτήματα των κατοίκων λοιπόν, αν και όψιμου προβληματισμού μιας και τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ειδομένης εδώ και 2 χρόνια, είναι απλά ένα μέρος μικρό των συνολικών θέσεων που έχει ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Ο βουλευτής ως εκ τούτου δήλωσε πλήρη στήριξη με κάθε νόμιμο μέσω που διαθέτει, στους κατοίκους του Χέρσου και παρέλαβε τα αιτήματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών