Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016

Οι λαθρομετανάστες αλλάζουν γεωπολιτικά τις ισορροπίες στην Ευρώπη


Η λαθρομετανάστευση ως γεωπολιτικός μοχλός αποσταθεροποίησης της Ευρώπης

Οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον μη ευρασιατικό χώρο. Εάν θελήσουν οι ΗΠΑ να κυριαρχήσουν στην Ευρασία θα έρθουν αυτόματα αντιμέτωπες με τα συμφέροντα της Ρωσίας. Η Ρωσία είναι η χώρα που λόγω της γεωγραφικής της θέσης, του όγκου της και των ενεργειακών της αποθεμάτων κυριαρχεί στην ευρασιατική ήπειρο. Η κυριαρχία αυτή μεγιστοποιείται με την συμμαχία της Κίνας.
Η καλλιέργεια στενών σχέσεων της Ρωσίας με την Ευρώπη, Ευρωπαϊκή Ένωση-δυτικοευρωπαϊκά κράτη, θα μπορούσε να οδηγήσει μακροπρόθεσμα σε μια αντικατάσταση του ατλαντικού προσανατολισμού των ευρωπαϊκών κρατών δια του ευρασιατικού. Ο ευρασιατικός προσανατολισμός της Ευρώπης θα....
σήμαινε με την σειρά του μια σημαντική αύξηση της ανεξαρτησίας αυτής της ηπείρου έναντι των ΗΠΑ. Ο προσανατολισμός προς Ανατολάς θα ήταν μια φυσική ακολουθία, αφού μακροπρόθεσμα τα ευρωπαϊκά συμφέροντα επικαλύπτονται και είναι συμπληρωματικά με αυτά της Ρωσίας. Πολύ απλά η Ευρώπη μακροπρόθεσμα δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει τις ενεργειακές της ανάγκες χωρίς τα ρωσικά αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, ενώ η Ρωσία χρηματοδοτεί με τα ενεργειακά έσοδα την ανάπτυξη της οικονομίας της. Με την ήδη υπάρχουσα συνεργασία σε αυτό το επίπεδο μεταξύ Ρωσίας και Κίνας θα δημιουργείτο έτσι ένα ευρασιατικό πολιτικοοικονομικό κέντρο, το οποίο θα αμφισβητούσε και θα κατακρήμνιζε την μονοπολική ηγεμονία των ΗΠΑ.
Τα αντικρουόμενα συμφέροντα μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας εξηγούν την αμερικανική εξωτερική πολιτική μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Ο νέος Ψυχρός Πόλεμος δεν είναι παρά μια συνέχιση του παλαιού. Ο Ψυχρός Πόλεμος συνεχίζεται, μετά από μια διακοπή την δεκαετία του 1990, διότι οι ΗΠΑ με την πτώση του Τείχους υλοποίησαν τον ένα από τους δύο γεωπολιτικούς τους στόχους. Ο πρώτος στόχος ήταν η νίκη του Καπιταλισμού επί του Σοσιαλισμού-Κομμουνισμού. Ο δεύτερος στόχος που δεν υλοποιήθηκε εισέτι είναι η ηγεμονία των ΗΠΑ στην Ευρασία. Ένας στόχος που θα εδραιώσει τις ΗΠΑ ως παγκόσμια μονοπολική υπερδύναμη.
Όμως αυτός ο δεύτερος στόχος των ΗΠΑ, αυτό το αμερικανοσιωνιστικό όνειρο, το οποίο ο Μπρεζίνσκι το χαρακτηρίζει ως απολύτως νόμιμο και φυσιολογικό, τα τελευταία χρόνια γίνεται μη ρεαλιστικός στόχος (Μέση Ανατολή, Ουκρανία, Νοτιοανατολική Ασία). Με την γρήγορη ανάδειξη της Ρωσίας ως μεγάλη δύναμη, αλλά και της Κίνας και της Ινδίας, ο στόχος αυτός για τις ΗΠΑ απομακρύνεται και το περιεχόμενο του εξαντλείται. Ο στόχος των ΗΠΑ γίνεται μη ρεαλιστικός και εξ αιτίας της αποδόμησης του δολαρίου-πετροδολαρίου ως παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό νόμισμα. Η νομισματική αποδόμηση του δολαρίου θα αναγκάσει τις ΗΠΑ αργά ή γρήγορα να μετριάσουν τα εξοπλιστικά τους προγράμματα αφού αυτά χρηματοδοτούνται από την «φούσκα» αυτού του νομίσματος, ενώ μια περαιτέρω συνέπεια θα ήταν να μην μπορούν να υποστηριχθούν οι 700 περίπου αμερικανικές βάσεις σε όλο τον πλανήτη και έτσι οι ΗΠΑ να αναγκαστούν να μοιραστούν την ηγεμονία τους με την Ρωσία, την Κίνα και την Ευρώπη.
Αντιμετωπίζοντας λοιπόν τον κίνδυνο αποτυχίας εκπλήρωσης του αμερικανοσιωνιστικού ονείρου, οι ΗΠΑ ρίχνουν το γεωπολιτικό τους βάρος στην ζυγαριά της Ευρώπης. Μια αποσταθεροποιημένη Ευρώπη, μια ανίσχυρη Ευρώπη των Εθνών, θα ήταν καλύτερος σύμμαχος από μια ισχυρή Ευρώπη, η οποία θα μπορούσε να προσανατολιστεί προς της Ευρασία. Ένας προσανατολισμός της Ευρώπης προς Ανατολάς από την σκοπιά των ΗΠΑ πρέπει λοιπόν να αποφευχθεί πάση θυσία. Η πραγμάτωση αυτού του στόχου ή θα υλοποιηθεί μέσω ενός πολέμου Ανατολής-Δύσης ή και μέσω του όπλου μαζικής καταστροφής που ονομάζεται λαθρομετανάστευση.
Η λαθρομετανάστευση είναι μέρος της γεωστρατηγικής των ΗΠΑ για να αποσταθεροποιηθεί η Ευρώπη. Η λαθρομετανάστευση είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και «παράπλευρων συνεπειών» των μηχανορραφιών και πολέμων στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Η λαθρομετανάστευση είναι αποτέλεσμα της γεωπολιτικής των ΗΠΑ που έχει στόχο την κυριαρχία στην Ευρασία. Για όποιον αμφισβητεί τα σχέδια των ΗΠΑ για την Ευρώπη και τα απορρίπτει ως θεωρία συνωμοσιολογίας παραθέτουμε απόσπασμα από το βιβλίο του ιουδαίου συγγραφέα Γιάσα Μούνκ (περιοδικό Spiegel, τεύχος 40/2015): «Στην Ευρώπη πραγματοποιείται ένα πείραμα το οποίο είναι μοναδικό στην ιστορία της μετανάστευσης. Χώρες οι οποίες εκ καταβολής τους ορίζονται ως μονοεθνικές, μονοπολιτισμικές και μονοθρησκευτικές υποχρεώνονται να απαρνηθούν την ταυτότητα τους. Δεν γνωρίζουμε αν το πείραμα θα λειτουργήσει, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να λειτουργήσει».
Δεν πρόκειται λοιπόν για μια συνωμοσιολογική θεωρία, αλλά για ένα σχέδιο των Αμερικανοσιωνιστών το οποίο ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή, με θετικά ως τώρα αποτελέσματα για αυτούς που το εμπνεύστηκαν. Επακόλουθο της λαθρομετανάστευσης θα είναι τα ευρωπαϊκά έθνη-κράτη, ή ότι τέλος πάντων θα απομείνει από αυτά, να μην δύνανται να αγωνιστούν εναντίον των παγκόσμιων ηγεμονικών βλέψεων της σιωνιστικής Ουάσιγκτον, το αποτέλεσμα θα είναι μια ήπειρος εύκολα διαχειρίσιμη και δουλική και βέβαια χωρίς καμία διάθεση ανεξαρτησίας και αλλαγής προσανατολισμού.
Εάν κάποιοι νομίζουν ότι και τα ανωτέρω αποτελούν στοχασμούς συνωμοσιολογίας κάποιων «κακών» Εθνικιστών παραθέτουμε δήλωση του αμερικανού ιστορικού Eric Zuesse: «Η κυβέρνηση Ομπάμα στοχεύει στην αποσταθεροποίηση της Ευρώπης μέσω της λαθρομετανάστευσης». Παραθέτουμε επίσης την δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ Paul Craig Roberts: «Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ φέρουν την ευθύνη της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη».
Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν λοιπόν την λαθρομετανάστευση ως γεωπολιτικό μοχλό αποσταθεροποίησης της Ευρώπης και των εθνικών κρατών της ηπείρου. Το ακροτελεύτιο ερώτημα για την Ευρώπη είναι εάν θέλει να παραμείνει αμερικανικό προτεκτοράτο ή αν θέλει να γίνει μια ανεξάρτητη συνιστώσα ενός πολυπολικού κόσμου. Τα έθνη της Ευρώπης έχουν την δύναμη και τις προϋποθέσεις για να ανατρέψουν την παγκόσμια ηγεμονία των Αμερικανοσιωνιστών.
Το πρώτο σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η απενεργοποίηση και καταστροφή του όπλου που λέγεται λαθρομετανάστευση.
Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών