Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2016

Ο συντονιστής για την διαχείριση των “προσφύγων” Βίτσας ομολογεί: Οι λαθρομετανάστες θα μείνουν στην Ελλάδα τουλάχιστον για δύο χρόνια!


Ο συντονιστής για την διαχείριση των “προσφύγων” Βίτσας ομολογεί: Οι λαθρομετανάστες θα μείνουν στην Ελλάδα τουλάχιστον για δύο χρόνια!

Το χρονικό πλαίσιο του κατακλυσμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες έθεσε ο αναπληρωτής του Καμμένου, Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στην καπιταλιστική εφημερίδα Financial Times. Εκεί παραδέχτηκε πως όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα θα παραμείνουν τουλάχιστον για δύο χρόνια.
Διατύπωσε την ανησυχία ότι η τουρκία θα αρνηθεί να δεχθεί λαθρομετανάστες που έχουν ήδη παγιδευθεί στην Ελλάδα, γεγονός που πρέπει να θεωρείται βέβαιο, αφού το έχει δηλώσει και ο υπουργός εσωτερικών της τουρκίας. Έτσι η Ελλάδα θα είναι ένα ...
απέραντο Hot Spot τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια.
      
Βεβαίως, το κόστος της «αλληλεγγύης», που επιβάλλει η Ε.Ε. και η πολιτική των ανοιχτών συνόρων των κομμάτων του «δημοκρατικού τόξου, θα το πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες. Και δεν αναφερόμαστε μονάχα στο κόστος κατασκευής δεκάδων Hot Spot σε ολόκληρη την επικράτεια, αλλά και την εγκληματικότητα, την υποβάθμιση των περιοχών τους και άλλα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών