Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2016

"Λεβέντικα" Ο Λεβέντης παίρνει πίσω την προεκλογική του δέσμευση για αλλαγή των βουλευτών του...Άλλος ένας ψεύτης του "συνταγματικού τόξου"

leventis
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πραγματικός "λεβέντης" ο γελωτοποιός Πρόεδρος της Ένωςη Κεντρώων. Είπε το αμίμητο "είπα μια....μ@λ@κια προεκλογικά... Τι να κάνουμε τώρα..." και θέλουμε να δούμε πόσοι ψηφοφόροι θα μείνουν στο κόμμα του γιατί από στελέχη.....δεν το βλέπουμε...

Πλησιάζει η 20η Μαρτίου και αν όλα γίνονταν όπως τα είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος Βασίλης, οι «εξαμηνίτες» βουλευτές του θα παραιτούντο υπέρ των επομένων στη λίστα. Επειδή όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί (για ευνόητους λόγους…) οι επόμενοι στη σειρά υποψήφιοι της Ένωσης Φραπέδων έστειλαν… εξώδικο στον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη, απαιτώντας να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση.
Ποια ήταν η απάντηση του φραπεδοπροέδρου; Πως ήταν.....
«λάθος» η προεκλογική του δέσμευση κι άμα δεν τους αρέσει να πάνε σε άλλον… Λεβέντη, γιατί δεν τους έχει ανάγκη.
Κι εδώ που τα λέμε, έχει και τα δίκια του ο πρόεδρας. Διότι, τι ανάγκη έχει τους πολιτευτές του όταν είναι το χαϊδεμένο παιδί των Αλαφούζων, των Βαρδινογιανναίων και των λοιπών «νταβατζήδων»; Θα του βρουν άλλους πολιτευτές. Κι αν κάποια στιγμή του την κοπανήσουν και οι ψηφοφόροι του, θα «καθαρίσουν» οι «νταβατζήδες», θα τον εμφανίσουν καμιά εικοσαριά φορές στα κανάλια τους και θα ψαρέψει άλλους ψηφοφόρους. Σιγά το δύσκολο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών