Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2016

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: Συνεχής μείωση των γεννήσεων νέων Ελλήνων - Η Νεολαία μεταναστεύει και αντικαθιστάται από λαθρομετανάστες


ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: Συνεχής μείωση των γεννήσεων νέων Ελλήνων - Η Νεολαία μεταναστεύει και αντικαθιστάται από λαθρομετανάστες

Με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία δημοσίευσε η «Καθημερινή», το 2014 ο αριθμός των γεννήσεων σημείωσε ιστορικό χαμηλό. Συνολικά 92.149 γεννήσεις έγιναν, με αποτέλεσμα να μειωθούν περισσότερο σε σχέση με το 2013- κατά 2,1%- χρονιά κατά την οποία για πρώτη φορά από το 1932- από τότε που υπάρχουν στατιστικά στοιχεία- ο αριθμός των γεννήσεων στην Ελλάδα ήταν πενταψήφιος. Παράλληλα, το 2014, ο αριθμός των θανάτων έφτασε τους 113.740. Το 2014 επίσης μετανάστευσαν στο εξωτερικό 107.000 άτομα, στην πλειονότητά τους νέοι έως 34 ετώ, ενώ το 2013 το ίδιο ρεύμα έφτασε τις 117.000.
Η ζοφερή αυτή εικόνα έρχεται να συμπληρωθεί από τις επικίνδυνες, έως εθνοπροδοτικές, δηλώσεις των κυβερνώντων ότι σχεδιάζουν να....
λύσουν το δημογραφικό μέσω του «προσφυγικού», δηλαδή να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες, οι οποίοι ουδέποτε θα διαμαρτυρηθούν για τους μισθούς που θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα οι ξένοι επικυρίαρχοι.
Σε πλήρη αντιδιαστολή με τους ταγούς του λεγόμενου «συνταγματικού» - «δημοκρατικού» ή ακριβέστερα μνημονιακού και ανθελληνικού τόξου, η Χρυσή Αυγή έχει ως θέσεις της την παροχή κινήτρων στις ελληνικές οικογένειες για επίλυση του δημογραφικού.
Σας παρουσιάζουμε τις σταθερές και αταλάντευτες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου:
ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα. Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:
- Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.  
- Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών