Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016

Τι ΣΥΡΙΖΑ, τι ΝΔ...Ο εισαγγελέας που...καταδιώκει τη Χρυσή Αυγή απαλλάσσει τον μέγα διαπλεκόμενο Χριστοφοράκο (και μαζί και τα διεφθαρμένα κόμματα που τα έπαιρναν)


Εισαγγελική πρόταση - έκτρωμα απαλλάσσει τον Χριστοφοράκο για τις μίζες της Siemens!

Ο ίδιος εισαγγελέας (όλως τυχαίως…) έχει κεντρικό ρόλο στην αντισυνταγματική δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου
Νέα εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση Siemens αποδεικνύει πως η μίζα, η διαφθορά και η απάτη ζουν και βασιλεύουν στο ελλαδιστάν. Ο αντιεισαγγελέας εφετών Στυλιανός Κωσταρέλος, ο οποίος τυγχάνει να είναι και αναπληρωτής εισαγγελέας στην δίκη της «Χρυσής Αυγής», σε πρόταση του  προς το Δικαστικό Συμβούλιο προτείνει την απαλλαγή του Χριστοφοράκου όχι μόνο για το αδίκημα της απάτης αλλά και για αυτό της δωροδοκίας. Σύμφωνα με την πρόταση του, ο Χριστοφοράκος δεν δωροδόκησε κρατικούς υπαλλήλους, αλλά έδινε «διψήφιο ποσό εκατομμυρίων» (άρα τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ) ως «δωρεά» στους ταμίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, για να κλείνει όλες τις μεγάλες δουλειές στη χώρα μας η Siemens.
Για τον λόγο αυτό, στην ίδια πρόταση ζητείται να....
αρθούν τα δύο εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος του Μ. Χριστοφοράκου όταν δεν εμφανίστηκε να απολογηθεί για την υπόθεση στον τέταρτο ειδικό ανακριτή και διέφυγε στη Γερμανία, όπου από τότε κυκλοφορεί ελεύθερος. Κατά τον εισαγγελέα Κωσταρέλο «η δωρεά χρημάτων σε πολιτικά κόμματα» σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετεί την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας».  Κατά συνέπεια «….δεν στοιχειοθετείται και η αξιόποινη πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από την εγκληματική αυτή δραστηριότητα, είτε με τη διακίνηση χρηματικών ποσών μέσω του χρηματοπιστωτικού τομέα, είτε με την κτήση περιουσιακών στοιχείων με αυτά και σκοπό να συγκαλυφθεί η αληθινή προέλευση των χρημάτων που προήλθαν από τις άνω αξιόποινες πράξεις….». Αυτά για τον Χριστοφοράκο.
Ο ίδιος εισαγγελέας έχει εκδώσει μία ατελείωτη σειρά αντισυνταγματικών προτάσεων σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά και σε βάρος της συνταγματικής νομιμότητας. Πιο πρόσφατη, η με αρ. πρωτ. 275/16 πρότασή του στο Συμβούλιο Εφετών, για την αίτηση που είχε υποβληθεί από τον Ηλία Κασιδιάρη, με την οποία ζητούσε -το αυτονόητο- να μπορεί να μετέχει σε κομματικές εκδηλώσεις του «Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή», καθώς και να μπορεί να μεταβαίνει στο εξωτερικό σε αποστολές  κοινοβουλευτικών επιτροπών της Βουλής των Ελλήνων, στις οποίες είναι μέλος. Ο ίδιος λοιπόν  εισαγγελέας θεωρεί ότι τα αιτήματα αυτά πρέπει να απορριφθούν. Το αιτιολογικό του; Ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατείχε όπλα. Νόμιμα μεν, αλλά κατείχε. Με το σκεπτικό του λοιπόν, το οποίο καταλαβαίνει μάλλον μόνο ο ίδιος, ο βουλευτής της Ελληνικής βουλής Ηλίας Κασιδιάρης, δεν μπορεί να μετέχει σε εκδηλώσεις του κόμματός του! Όσον αφορά το αίτημα του να μπορεί να μεταβαίνει στο εξωτερικό σε αποστολές επιτροπών της βουλής, στις οποίες είναι μέλος, ο Εισαγγελικός λειτουργός δίνει την λύση: μέχρι την εκδίκαση της κατηγορίας, μπορούν να πηγαίνουν άλλοι... (δεν μας λέει ποιοι, αφού το ίδιο κύκλωμα έχει απαγορεύσει σχεδόν σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντά της)
Στην πράξη τι σημαίνουν όλα αυτά; Εκλεγμένοι βουλευτές δεν μπορούν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του κόμματός τους. Ο Χριστοφοράκος όμως δεν έχει διαπράξει κανένα αδίκημα, άρα μπορεί, εφόσον αρθούν και τα εντάλματα σύλληψης, να πάρει το αεροπλάνο και να  γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, να τρώει και να πίνει από τα κλεμμένα στην υγειά των κορόιδων.
Και ο πλέον αφελής καταλαβαίνει ποια οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα διακυβεύονται. Οι μίζες της Siemens, το βρώμικο χρήμα, οι αποχυμωτές, τα κλιματιστικά και τα τηλεφωνικά κέντρα, δεν είναι ποινικά αδικήματα, ο Χριστοφοράκος δεν έχει κάνει κανένα έγκλημα. Και πρέπει να γυρίσει «καθαρός», να συνεχίσει τις υπηρεσίες του στο πολιτικό κατεστημένο. Σε αυτόν τον τόπο οι επικίνδυνοι και οι εχθροί του συστήματος είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών