Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!


Πανικόβλητοι για τις πολιτικές συνέπειες που θα υπάρξουν από το πρόσφατο ξεπούλημα του αγροτικού αγώνα (που άρχισε με την επαίσχυντη «συμφωνία των τρακτέρ» και ολοκληρώθηκε με το «τσίπρο στον Τσίπρα» του Μπούτα), αλλά και από την συσσώρευση πληθώρας εξ’ Ανατολών απρόσκλητων στην Ελλάδα, οι παντοτινοί ΕΦΙΑΛΤΕΣ του… τιμημένου κουκουέ συγκάλεσαν την Κεντρική Επιτροπή τους, για να δώσουν «γραμμή» στα θύματά τους, να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την διατήρηση του σάπιου συστήματος που πιστά και υπάκουα υπηρετούν και την συνέχιση της ροής των δισεκατομμυρίων που μπαίνουν στα κομματικά και παρακομματικά τους ταμεία, προερχόμενων από την αμύθητη περιουσία τους! 

Και βέβαια, στην «ανακοίνωση- απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις τρέχουσες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις» που δημοσιοποίησαν, δεν διστάζουν να ονοματίσουν (και να αναθεματίσουν…) τον εχθρό, που τους χαλάει την πιάτσα: την Χρυσή Αυγή!
Ιδού το προϊόν του πανικού τους:

«Αστικές πολιτικές δυνάμεις, όπως το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά και η Χρυσή Αυγή, δραστηριοποιήθηκαν στις λαϊκές κινητοποιήσεις με διάφορες μορφές, φυσικά έξω και σε αντίθεση με το ταξικά προσανατολισμένο κίνημα.

Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η παρέμβαση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στους αγρότες, αρκετές φορές κρύβοντας ακόμα...
και την πραγματική πολιτική της ταυτότητα, προκειμένου να επηρεάσει, να εξαπατήσει ευκολότερα δυνάμεις που εκλογικά ακολούθησαν τη ΝΔ. Το κάλπικο σύνθημα της Χρυσής Αυγής για την «εθνική παραγωγή» και την «προτεραιότητα της πρωτογενούς παραγωγής» – για να κολακέψει και να προσεταιριστεί τους αγρότες – κρύβει ότι οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας καταστρέφονται εξαιτίας πρώτα απ’ όλα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και της αδύναμης και ανισόμετρης θέσης της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά δεν απορρίπτει την ΕΕ, αλλά επιζητεί «βελτίωση» της θέσης του ελληνικού κεφαλαίου σε αυτήν. Καλλιεργεί το μίσος προς τους άλλους λαούς, τα θύματα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, των ιμπεριαλιστικών πολέμων, τους πρόσφυγες και μετανάστες, αξιοποιώντας τις συνέπειες από τη διογκούμενη εισροή και τον εγκλωβισμό προσφύγων στη χώρα».

(ΥΓ): Αφού όπως λέει, η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να «εξαπατήσει ευκολότερα δυνάμεις που εκλογικά ακολούθησαν τη ΝΔ», γιατί κόπτεται το… τιμημένο; Είναι το μαντρόσκυλο της νουδούλας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών