Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2016

Πότε θα επαναστατήσετε ρε...Έλληνες...;! ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

1_3

Μπορεί η χώρα να ζει στον πυρετό της λαθρομετανάστευσης και οι πάντες να ασχολούνται για το πώς θα «περιθάλψουν» τους λαθρομετανάστες, με απίστευτα κονδύλια να οδηγούνται εκεί μέσω των αμαρτωλών ΜΚΟ από την άλλη όμως τρόικα και κυβέρνηση εργάζονται πυρετωδώς για το πώς θα συρρικνώσουν ακόμα περισσότερο το εισόδημα των ελλήνων. Αυτήν την φορά το μενού περιλαμβάνει τους συνταξιούχους, σχεδιάζοντας νέες περικοπές στις συντάξεις που θα τους οδηγήσει σε ακόμη περεταίρω  εξαθλίωση τους. Βλέπετε για τους κυβερνώντες ο ανθρωπισμός τους εξαντλείται μόνον εις ό,τι αφορά τους λαθρομετανάστες.
Το σχέδιο νόμου που επεξεργάζεται ο....
κομμουνιστής Κατρούγκαλος περιλαμβάνει, κλιμακωτή μείωση όσον συνταξιούχων έχουν προσωπική διαφορά άνω των 300€  στις κύριες συντάξεις. Επίσης θα υπάρξει μείωση στις κύριες συντάξεις μέσω της αύξησης της εισφοράς υπέρ του Ασφαλιστικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών. Από την άλλη αυξάνεται η παρακράτηση υπέρ ΕΟΠΥΥ. Επίσης θα υπάρξει μείωση των μελλοντικών συνταξιούχων καθώς η Εθνική σύνταξη θα μειωθεί από τα 384€ στα 320€ με σκοπό να φτάσει τα 300€ σε αυτούς που έχουν μέχρι 20 χρόνια ασφάλιση.
Μείωση των επικουρικών συντάξεων με τρεις εναλλακτικούς τρόπους:
  • Μέσω της εφαρμογής της ρήτρας βιωσιμότητας που θα επιφέρει μείωση από 2% έως 20% για συντάξεις άνω των 170€.
  • Μέσω του επαναϋπολογισμού τους όπου οι απώλειες θα είναι μεγαλύτερες και θα ξεπερνούν σε πολλές περιπτώσεις το 10%.
  • Μέσω της εισφοράς μέσω ΑΚΑΓΕ που σήμερα κρατείται για συντάξεις άνω των 300€ εξετάζεται αυτό το χαράτσι να ξεκινάει για συντάξεις άνω των 150€.
Βέβαια τα σχέδια των κομμουνιστών δεν σταματούν εδώ καθώς θα υπάρξει και μείωση του εφάπαξ που θα φτάνει έως 20%. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το εφάπαξ του Δημοσίου που σήμερα είναι 25,000€ θα μειωθεί στις 20,000€.
Τέλος, σίγουρη θεωρείται η μείωση των μερισμάτων του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων η οποία ορίζεται σε 32% μεσοσταθμικά .
Αυτά και άλλα πολλά μέτρα μας φέρνουν οι κομμουνιστές που κυβερνούν την Ελλάδα, που θα πλήξουν όλους μας τα επόμενα χρόνια.
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: Καμία περικοπή στις συντάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών