Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 03, 2016

Οι κομμουνιστές - δολοφόνοι γυρνούν πάντα πίσω στον τόπο του εγκλήματος...

litoxwro
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του βουλγαροκομιτατζήδικου «Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» διοργανώνει σήμερα το ΚΚΕ στο Λιτόχωρο, στην οποία θα παραστεί και θα μιλήσει ο αρχικουκουές Κουτσούμπας.
Επιβεβαιώνοντας το ρητό «ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος», μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται όχι για τους ίδιους τους δολοφόνους, αλλά για τους πολιτικούς τους απογόνους!
Διότι, η εκδήλωση στο Λιτόχωρο Πιερίας και ο χρόνος διεξαγωγής της, δεν είναι καθόλου τυχαίος.
Το ξημέρωμα της 31ης Μαρτίου 1946, ημέρα διεξαγωγής των....
πρώτων μεταπολεμικών εκλογών (στις οποίες το ΚΚΕ είχε δώσει γραμμή για αποχή…), ομάδα συμμοριτών επιτέθηκε εναντίον του σταθμού χωροφυλακής του Λιτοχώρου, δίδοντας το σύνθημα για την έναρξη του «Τρίτου Γύρου», με σκοπό να γίνουν η Θράκη και η Μακεδονία μας βουλγαρικές επαρχίες.
Λεπτομέρειες της ύπουλης αυτής επιθέσεως, έδωσε προ ολίγων ετών ένας εκ των πρωταγωνιστών της, στην εκπομπή «Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα», του σημερινού ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Κούλογλου. Όπως, λοιπόν, ομολόγησε η επίθεση έγινε την νύχτα, για να πιαστούν οι χωροφύλακες στον ύπνο. Έτσι, τα βουλγαρόψυχα τέρατα του ΚΚΕ, έριξαν βενζίνη γύρω-γύρω από τον Σταθμό και τον πυρπόλησαν. Τότε, οι αγουροξυπνημένοι χωροφύλακες, μόλις αντελήφθησαν ότι θα καούν ζωντανοί, άρχισαν να πηδούν από τα παράθυρα και τα κτήνη τους γάζωσαν με τα πολυβόλα!
Αυτό το φρικτό έγκλημα θα τιμήσουν οι πολιτικού απόγονοι των δολοφόνων, προφανώς έχοντας στην σκέψη τους την επανάληψή του, όταν θα τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Αλλά, ας μην κάνουν όνειρα εαρινής νυκτός, η ευκαιρία που ψάχνουν για να μακελέψουν ξανά τον λαό μας, δεν πρόκειται να τους δοθεί ποτέ, γιατί επαγρυπνά η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! 

1 σχόλιο:

  1. Το κόμμα που έχει την ιστοσελίδα του μεταφρασμένη στα Τουρκικά και Αραβικά, έχει χάσει το λαϊκό έρεισμα στους Έλληνες. Αλλά έχω απορίες: Τι ακριβώς θα εορτάσουν; Και γιατί επιτρέπεται τέτοιος εορτασμός μέσα στην Ελληνική επικράτεια;
    Αλλά, θα μου πείτε εδώ οι προδότες άνοιξαν τα σύνορα, σε έναν εορτασμό των φονιάδων θα σταματήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών