Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 03, 2016

Γιατρούς με σύνορα (σιωνιστικά) έφερε στην Ελλάδα το ΚΙΣ


Γιατρούς με σύνορα (σιωνιστικά) έφερε στην Ελλάδα το ΚΙΣ

Όπως είναι γνωστό, κάθε φορά που η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία «μόνο για Έλληνες», οι «προοδευτικοί» κράχτες της πολιτικής ορθότητας σκούζουν για… μίσος και… ρατσισμό (και οι υποτακτικοί τους – Καμίνης, Δένδιας, κ.λπ. επιβάλλουν απαγορεύσεις…).
Είτε η πρωτοβουλία αυτή αφορά «τρόφιμα μόνο για Έλληνες», είτε τους «γιατρούς με σύνορα ελληνικά», είτε το «αίμα μόνο για Έλληνες». Τι γίνεται, όμως, όταν παρόμοιες πρωτοβουλίες αναλαμβάνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ);
Στην Αθήνα, λοιπόν, διεξήχθησαν προ ημερών οι εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ECJC (οργάνωση Ευρωπαίων σιωνιστών, κάτι αντίστοιχο με το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ). Διαβάστε ποια πρωτοβουλία -«μόνο για εβραίους»- πήρε το ΚΙΣ, με την ευκαιρία της ευρω-σιωνιστικής σύναξης:
«Παράλληλα με το πρόγραμμα, εκπρόσωποι του ECJC -οφθαλμίατροι στο επάγγελμα- ύστερα από....
πρωτοβουλία του προέδρου του ΚΙΣΕ, και με τη συνεργασία της Ι.Κ. Αθηνών, του Εβραϊκού Σχολείου και του Γηροκομείου «Ρέστειον», πραγματοποίησαν αφιλοκερδώς οφθαλμολογικό διαγνωστικό  έλεγχο για τους μαθητές του εβραϊκού σχολείου και τους ενοίκους του γηροκομείου. Πρόκειται για την πρωτοβουλία εθελοντισμού «Κάνε Καλό», για την οποία τρεις διακεκριμένοι οφθαλμίατροι και οι βοηθοί τους έφτασαν στην Αθήνα μία ημέρα νωρίτερα και κατάφεραν να εξετάσουν περίπου 100 μαθητές του Εβραϊκού Σχολείου Αθηνών, την Πέμπτη και περίπου 35 από τους ενοίκους του «Ρέστειον», το πρωί της Παρασκευής».
Γι’ αυτήν εδώ τη «ρατσιστική» και «μισαλλόδοξη» πρωτοβουλία, μουγκάθηκαν οι εγχώριοι «αντιρατσιστές». Γιατί άραγε;
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών