Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 03, 2016

Για μια Νέα Ελλάδα


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Για μια Νέα Ελλάδα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ στο 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου

Ο χρόνος είναι ένα ποτάμι που κυλά. Κι έτσι ο νους μου πηγαίνει περίπου 2,5 χρόνια πίσω. Όταν στις 28 Σεπτεμβρίου μας συνέλαβαν με μασκοφόρους, ξημερώματα στα σπίτια μας, και περίμεναν την επόμενη ημέρα, την ώρα του δελτίου ειδήσεων, ενώπιον 100 τηλεοπτικών σταθμών από την Ελλάδα και την αλλοδαπή, προκειμένου να μας δείξουν με τις χειροπέδες στα χέρια. Δε σκεπάσαμε με σακάκια το πρόσωπο μας. Δεν κρύψαμε τις χειροπέδες. Περήφανα φωνάξαμε: ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Προχωρώντας όμως από τον Σεπτέμβριο, θα φτάσω σε μια θλιβερή βραδιά. Ήμασταν εκεί, στην....
πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όταν μας ήρθε η είδηση η πικρή: Ότι δύο Συναγωνιστές μας έπεφταν νεκροί από τις σφαίρες των θρασύδειλων παρακρατικών αλητών. Σφαίρες μαζί μ΄αυτούς δέχτηκε στο σώμα του κι ένας άλλος Συναγωνιστής, ο οποίος την ώρα που τον έβαζαν στο ασθενοφόρο φώναζε: ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Μετρηθήκαμε με τα κάγκελα της φυλακής, με τις σφαίρες των δολοφόνων και βγήκαμε όρθιοι! Και αν χρειαστεί για την Πατρίδα αυτή, για την Ιδέα αυτή, ναι, θα γράψουμε Θερμοπύλες, οι οποίες είναι ενδοξότερες ακόμη και από τις Πλαταιές! Και όπως είχε πει και ο πατέρας της μεγάλης δόξας, του έπους του 1940 «Υπέρ την Νίκην η Δόξα». Δεν ξέρω αν θα νικήσουμε, ξέρω ότι θα πολεμήσουμε με Τιμή μέχρι το Τέλος!
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
Χθες, είχαμε εργασίες, οι οποίες κράτησαν περίπου 5 ώρες και ήταν ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή, που είδαμε να έρχονται ορκισμένοι αγωνιστές του Κινήματός μας από κάθε άκρη της Ελλάδος, από τον Έβρο μέχρι την Μάνη, μέχρι την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, την Κεφαλλονιά, από κάθε άκρη της Ελλάδος. Ας το πάρουν απόφαση: Η Χρυσή Αυγή έχει απλωθεί, είναι παντού, δεν περιορίζεται ούτε στις μαύρες σελίδες των εφημερίδων, που μας συκοφαντούν, ούτε στη λάσπη που εκπέμπουν απ’ τα βρώμικα κανάλια της διαπλοκής τους. Οι εργασίες του Συνεδρίου μας είχαν αυτήν τη φορά και κάποιες διαφορετικές προτάσεις, οι οποίες θα είναι λίαν αποδοτικές πιστεύω. Αποφασίσαμε την ίδρυση ενός νέου οργάνου του «Εθνικού Συμβουλίου», που σε πρώτο χρόνο εμπεριέχει όλους τους αιρετούς οι οποίοι ψηφίστηκαν από τον Ελληνικό Λαό και σε δεύτερο χρόνο θα κοιτάξουμε να εμπλουτίσουμε, προκειμένου να είναι το κοινοβούλιο της Ελεύθερης Ελλάδας. Και δεν το αποκάλεσα τυχαία Εθνικό Συμβούλιο. Για όσους ξέρουν ιστορία, Εθνικό Συμβούλιο είχαν οι συμμορίτες στις Κορυσχάδες που λέγανε ότι θέλουν ελεύθερη Ελλάδα. Αυτό κάνουμε κι εμείς τώρα. Μια άλλη Ελεύθερη Ελλάδα θέλουμε! Εθνικιστική! Και αυτό είναι το Εθνικό Συμβούλιο που αντιπροσωπεύεται η Χώρα. Κι έτσι σήμερα, 3 χρόνια μετά, είμαστε ζωντανοί, όρθιοι, και πολεμάμε.
Υπήρχαν, όμως, και κάποιοι άλλοι, που όταν έπεφταν νεκρά τα σώματα τα ιερά των Συναγωνιστών μας κι έφευγε με το ασθενοφόρο με το κορμί του γεμάτο σφαίρες ο Αλέξανδρος, βγήκαν και είπαν πως τώρα οι γονείς θα φοβηθούν και θα πουν στα παιδιά τους «Μην ξαναπάτε στη Χρυσή Αυγή γιατί θα σας σκοτώσουν». Και όμως, δεν τα κατάφεραν! Και άοπλα παιδιά βρισκόντουσαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής περιμένοντας τις σφαίρες και στάθηκαν όρθια για να δώσουν αυτόν τον υπέροχο αγώνα. Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής, το ξεκαθαρίσαμε χθες στο Συνέδριό μας, δεν θα δοθεί μόνο στον χώρο της πολιτικής. Και αλίμονο, δεν θα γίνουμε εμείς ψηφοζήτουλες και κομματάρχες. Θα δοθεί πρώτα απ’ όλα στο πεδίο των Ιδεών. Και πρέπει να δώσουμε αυτήν την ιδεολογική μάχη, με ένα θαρραλέο άνοιγμα προς τη νεολαία που περιμένει από μας. Και δεν είναι τυχαίο ότι στις ηλικίες 18 - 33 ετών η Χρυσή Αυγή λαμβάνει σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από το γενικό της ποσοστό.
ΤΟ ΘΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
Το πολιτικό τοπίο της Ελλάδας, θολό. Έχουμε μία ΝΔ η οποία έχοντας επικεφαλής τον Μητσοτάκη, ο οποίος προμηθεύτηκε την οικοσκευή του από την SIEMENS, και την πλήρωσε με μεταχρονολογημένο τιμολόγιο, πορεύεται προς το κέντρο. Καλό της ταξίδι προς το κέντρο, λοιπόν. Από την άλλη πλευρά έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος καταρρέει. Είναι γνωστό ότι το ποσοστό του 35,5% που πήρε στις εκλογές δεν ήταν ούτε αριστεροί, ούτε μαρξιστές. Ήταν άνθρωποι που ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά. Ήταν άνθρωποι πατριώτες, που πίστεψαν ότι θα σκίσει το Μνημόνιο. Αλλά δεν έσκισε κανένα Μνημόνιο. Δήλωσε κι αυτός υποταγή! Και, φυσικά, υπάρχει και το κόμμα - πολυεργαλείο του συστήματος, που λέγεται ΚΚΕ, το οποίο κάνει δουλίτσες με πολλά λεφτά. Αυτό είναι το ΚΚΕ ή όπως το αποκαλούν Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος. Κι όταν ο Συναγωνιστής Λαγός τους είπε «Σύντροφοι, πέστε μας σε ποια off shore πήγατε τα 6.000.000 ευρώ που πήρατε από την πώληση του τηλεοπτικού σας σταθμού;», σιωπή και αγανάκτηση. Και ένας από τους βουλευτές του ΚΚΕ, μάλιστα, απευθύνθηκε προς το προεδρείο και είπε: «Μην τους αφήνετε να μας ξεφτιλίζουν». Τους ξεφτιλίζουμε! Γι’ αυτό μας μισούν.
ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Περάσαμε από τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ. Μετά πάλι στο ΠΑΣΟΚ και πάλι σε συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και τώρα ΣΥΡΙΖΑ. Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, αλλά τα αφεντικά και τα σκάνδαλα μένουν ίδια. Κάτι καινούργιο όμως φάνηκε στον ορίζοντα που δεν μπορούν να το χειραγωγήσουν. Δεν μπορούν να το κάνουν να συμβιβαστεί. Δεν μπορούν να το κάνουν να προσκυνήσει, θυμίζοντας το κλέφτικο τραγούδι στο οποίο θα αναφερθώ που λέει: «οι κλέφτες προσκυνήσανε, και γίνανε ραγιάδες. Μα ένα μικρό κλεφτόπουλο δε λέει να προσκυνήσει». Αυτό το μικρό κλεφτόπουλο δεν είναι άλλο από τη αγωνιζόμενη Χρυσή Αυγή. Από όλους εσάς, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες. Μια νέα ημέρα ξημερώνει για την Ελλάδα. Και την ημέρα αυτή θα σημαδέψει ένας ήλιος λαμπρός. Ο ήλιος ο λαμπρός της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού! Εμπρός για τη Νίκη!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών