Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 28, 2016

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΒΛΑΧΙΚΑ

mpoutas-pige-dwro-ston-tsipra-ena-mpoukali-tsipouro.w_l


Μια παλιά λαϊκή παροιμία, λέει πως «ο δολοφόνος ξαναγυρίζει στον τόπο του εγκλήματος». Έτσι και ο νεκροθάφτης των αγώνων της αγροτιάς, κομμουνιστής Βαγγέλης Μπούτας, εμφανίστηκε στη βουλή κατά την επεξεργασία του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, ως εκπρόσωπος των αγροτών (!!!) κι έκανε μια διάλεξη –σε επιτηδευμένα… βλάχικα- προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ: «Αποσύρετε το νομοσχέδιο για να μπορέσετε να πάτε στα χωριά σας. Αν δεν το κάνετε δεν θα μπορέσετε να πατήσετε».
Και βέβαια, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που στην πιο....
κρίσιμη για την τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση στιγμή των αγώνων των αγροτών, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και… ξεπούλησε τα πάντα! Έτσι, κατόπιν μυστικής συμφωνίας Τσίπρα-Κουτσούμπα (προφανώς με οικονομικά ανταλλάγματα για τους δισεκατομμυριούχους του Περισσού…), ο Μπούτας έστησε με τον Κουρουμπλή την επαίσχυντη «συμφωνία των τρακτέρ», με την οποία απετράπη η είσοδος χιλιάδων τρακτέρ στην Αθήνα, παρά μόνον των 17 ακίνδυνων του Μπούτα, τα οποία πραγματοποίησαν καρναβαλικού τύπου παρέλαση στο Σύνταγμα και… αποχώρησαν. Το δε αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, μετετράπη σε φιάσκο από τους Μπουταίους, με την παραχώρηση σ’ αυτούς της μεγαφωνικής του δήμου Αθηναίων, για να καπελώσουν την όλη εκδήλωση, και τους τραμπουκισμούς κατά διαδηλωτών που δε συμμετείχαν στο στημένο παιχνίδι, από εντεταλμένους ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ – επαγγελματίες τραμπουκομμουνιστές, στην υπηρεσία της κάθε εξουσίας. Εν συνεχεία, οι δήθεν «ανυποχώρητοι» Μπουταίοι, εμφανίστηκαν… τσίπουρα φέροντες στον προσχηματικό διάλογο με τον Τσίπρα και εξήγγειλαν το… τέλος των κινητοποιήσεων, διότι… δικαιώθηκαν οι «αγώνες»!

Πως, λοιπόν, έρχεται τώρα το νομοσχέδιο που δήθεν τότε απέτρεψαν οι Μπουταίοι; 

Πρόβλεψη: μόλις οι Έλληνες αγρότες θα υποστούν τις πρώτες συνέπειες, τα κομμούνια θα είναι που δε θα τολμάνε να πατήσουν στα χωριά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών