Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 28, 2016

Ο Μουζάλας αποκαλύπτει την αλήθεια των εξεγέρσεων των λαθρομεταναστών: "Οι διαφορές μεταξύ των διάφορων εθνοτήτων είναι ο λόγος"

Μπορεί τα αργυρώνητα και πλήρως αφελληνισμένα μέσα διαστρέβλωσης να απέκρυψαν δολίως όλα τα γεγονότα από την εξέγερση των απρόσκλητων στο hotspot στη Χίο, ωστόσο βρέθηκε ο "ευαίσθητος" Υπουργός Μουζάλας να ομολογήσει τους λόγους , που φυσικά δεν είχαν καμία σχέση με τις κλασσικές δικαιολογίες που χρησιμοποιήθηκαν, περί "άθλιων συνθηκών διαβίωσης".

Η αλήθεια όπως την παραθέτει ο ίδιος ο Υπουργός είναι σκληρή και αδυσώπητη για τους  πάσης φύσεως "ανθρωπιστές" "αλληλέγγυους" και το υπόλοιπο κοινό.

«Υπήρξαν μικρές εξεγέρσεις, οι οποίες αργότερα το βράδυ μεγάλωσαν και σε κάποια φάση χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία. Τώρα η κατάσταση δείχνει ήρεμη. Υπήρξαν 15 τραυματίες από αυτούς που λέμε ανήλικα και λέω «που λέμε» γιατί είναι και μεγάλα παιδιά 16, 17 χρονών. Μέσα από τους ανεξάρτητους μεταφραστές διαπιστώσαμε ότι οι ίδιοι λένε ότι προκλήθηκαν από φασαρίες που είχαν μεταξύ τους οι εθνότητες, Πακιστανοί και Αφγανοί, και ότι δεν ήταν από αστυνομική βία ή οτιδήποτε άλλο…».

Η αιτία είναι....
αυτή που ισχύει και σε όλες τις άλλες εντάσεις σε κάθε αυτοσχέδιο και μη HotSpot ανά την Ελληνική επικράτεια.

Οι φυλετικές διαφορές, που ακόμη και σε μουσουλμάνους που μοιάζουν πιο "δεμένοι" καθώς έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το θρησκευτικό συναίσθημα, και η συνεχή προσπάθεια κάθε φυλής να υπερισχύσει της άλλης με κάθε μέσο και τρόπο.

Ελληνες γρηγορείτε.. Ενωθείτε υπό την Ελληνική σημαία γιατί σύντομα θα κληθείτε να πάρετε μέρος σε αυτές τις συγκρούσεις.

Υ.Γ.
Η θεωρία περί "ίσων" και "όμοιων", όταν υπάρχει το "κοινό συμφέρον", γκρεμίζεται από τέτοια γεγονότα, αποδεικνύοντας στην πράξη το κίβδηλο και απατηλό των διάφορων κομμουνιστικών - διεθνιστικών ιδεολογιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών