Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 28, 2016

Ο νεοδημοκράτης Περιφερειάρχης Τατούλης ετοιμάζεται να κάνει την Πελοπόννησο Hot Spot λαθρομεταναστών, σε συνεργασία με τους κομμουνιστές...

vitsas-tatoulis
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πλήρης συμπόρευση των ανθελλήνων του ΣΥΡΙΖΑ με τους φιλελεύθερους κοσμοπολίτες της Νέας Δημοκρατίας που επιθυμούν να γκετοποιήσουν τους....Έλληνες και να μονιμοποιήσουν την παρουσία των απρόσκλητων εξ Ανατολών.


Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τα «Κέντρα Φιλοξενίας» των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, προειδοποιήσαμε ότι το θέμα τους αφορά όλους, από τη μία άκρη της Ελλάδος ως την άλλη, με τη φράση… «όλοι θα πάρετε».
Έτσι, σιγά-σιγά τα «Κέντρα Φιλοξενίας»… κατηφορίζουν και φτάνουν στην Πελοπόννησο.  
Τη δημιουργία νέων Κέντρων Φιλοξενίας στην περιφέρεια Πελοποννήσου εξήγγειλε ο...
αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Βίτσας, μετά το τέλος σύσκεψης στην Τρίπολη με τον περιφερειάρχη Τατούλη: «Τους χώρους θα τους καθορίσουμε σε συνεργασία με την περιφέρεια, ενώ το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει τη δημιουργία αυτών των κέντρων φιλοξενίας -με βάση τις υποδείξεις και τα σχέδια της ίδιας της περιφέρειας- ως προς την σίτιση, τις συνθήκες υγιεινής και την υγειονομική φροντίδα σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας. Πρέπει να υπάρχει ένας γενικός καταμερισμός, με βάση τη φέρουσα ικανότητα κάθε περιοχής αλλά και την ιστορία της και την οικονομική της δυνατότητα, ώστε να μην δημιουργηθεί υπέρμετρο βάρος σε μια περιοχή, όπως στην Ειδομένη. Θα φιλοξενήσουμε παντού πρόσφυγες».
Τέλος, ο κομμουνιστής Βίτσας εξήρε την ετοιμότητα της περιφέρειας Πελοποννήσου (δηλαδή του πρώην κομμουνιστή και νυν ψοφοδεξιού Τατούλη– σκάσε Μπουμπούκο!) «να συνδράμει στην αντιμετώπιση του πατριωτικού και εθνικού ζητήματος κατά τέτοιο τρόπο ώστε μέσα από συναίνεση να ωφεληθούν και οι πρόσφυγες και η περιφέρεια».
Να ετοιμάζονται και οι υπόλοιποι… Είπαμε, «όλοι θα πάρετε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών