Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 17, 2016

Μια έρευνα για τους μουσουλμάνους στη Βρετανία, ο Υπουργός Εσωτερικών στο Βέλγιο και οι μουσουλμάνοι που θα υπέθλαπταν τζιχαντιστές - τρομοκράτες!

Γράφει ο Αινείας

2 ειδήσεις που πέρασαν στα....ψιλά ή...δεν ακούμπησαν καθόλου ΜΜΕ των κόκκικων ολιγαρχών θα ήθελα να μεταφέρω, καθώς καταδεικνύουν πόσο αποτυχημένη είναι η "προσπάθεια ενσωμάτωσης" των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και γιατί πόσο ψευδές είναι το επιχείρημα των "δημοκρατών": "θα αλλάξουν μυαλά με τον καιρό....".

Στη Βρετανία έρευνα του τηλεοπτικού δικτύου Channel 4 διαπίστωσε ότι 2 στους 3 μουσουλμάνους της Βρετανίας (ποσοστό περίπου 8% της Βρετανίας!!!!!) θα απέφευγε να απευθυνθεί στην Αστυνομία αν διαπίστωνε την ύπαρξη πυρήνων τρομοκρατών - ομόθρησκών του, ενώ ένα εξίσου σοβαρό ποσοστό της τάξης του 8% τρέφει συμπάθεια και σεβασμό σε όσους επιχειρούν επιθέσεις αυτοκτονίας και λοιπές τρομοκρατικές ενέργειες για τα...πιστέυω τους. Τέλος το 21% θα ήθελε να....
ζει κάτω από το νόμο της...σαρίας και όχι υπό τους ισχύοντες ενός Ευρωπαϊκού κράτους.


Στα ίδια πλαίσια ο Βέλγος Υπουργός Εσωτερικών Τζαμπον σε δηλώσεις του αναφορικά με το μπαράζ των τρομοκρατικών επιθέσεων των Ισλαμιστών τζιχαντιστών σε Γαλλία και Βέλγιο, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι πολλοί από τους μουσουλμάνους - αν όχι η πλειοψηφία - θα χάρηκε με τις τρομοκρατικές επιθέσεις που οδήγησαν στο θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, ανάμεσα σε αυτούς και ανήλικα παιδιά. Οι δηλώσεις αποτέλεσαν μια συνέχεια των επεισοδίων που διαδραμματίζονται καθημερινά σε μια συνοικία (Μολενμπεκ) - κράτος εν κράτει στην πραγματικότητα - των Βρυξελλών που έχει γκετοποιηθεί από μουσουλμάνους, με δικούς του νόμους, και που το επίσημο κράτος, μέσω των δυνάμεων ασφαλεάις αδυνατεί να ελέγξει, με αποτέλεσμα να είναι η κοιτίδα των....νέων τζιχαντιστών.

Όπως ήταν αναμενόμενο έσπευσαν αμέσως οι υπερασπιστές της "διαφορετικότητας" να....καταδικάσουν τα ευρήματα της έρευνας και να ζητήσουν επεξηγήσεις για τις δηλώσεις του κο. Τζαμπον καθώς προάγουν τη...βία και το ρατσισμό.

Στο θολωμένο τους μυαλό, που έχει ποτίσει από τη μαρξιστική, αεθνική προπαγάνδα και έχει αναγάγει τα "ανθρώπινα δικαιώματα" ως τη "νέα θρησκεία", το πρόβλημα εντοπίζεται όχι στην αδυναμία ενσωμάτωσης των αλλόφυλων και το μίσος που τρέφουν προς τις λευκές δυτικές κοινωνίες και τον πολιτισμό τους, αλλά σε όσους το....διακρίνουν και το...αναφέρουν, ακόμη και αν είναι "δικοί"' τους.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών