Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 17, 2016

ΝΑΡΚΟΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

image00236-214x300
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαστούρα μαζί με..."αντιρατσισμό", σκέφτεστε πιο υπέροχο συνδυασμό που να αντικατροπτίζει απόλυτα ποιοί...δεν θέλουν τους "ρατσιστές" και τους "φασίστες". Οι πρεζάκηδες και οι...θαυμαστές τους!

Γράφει ο Αντίοχος 

Το ετήσιο ναρκο-φεστιβάλ «Γιορτή Κάνναβης- Αντιαπαγορευτικό», διοργανώνεται και φέτος και θα κρατήσει από τις 20 Απριλίου (όπου γίνεται σύνοδος του ΟΗΕ για τα ναρκωτικά) ως τις 7 Μαΐου.
Και το ζητούμενο από τους ναρκο-διοργανωτές, είναι βεβαίως η αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών. Ιδού και ο κατάλογος των διοργανωτών, στον οποίο ξεχωρίζουν η Νεολέρα και το διαβόητο Τμήμα Δικαιωμάτων (κόκκινων τρομοκρατών, κουκουλοφόρων παρακρατικών και λοιπών εγκληματικών στοιχείων) του ΣΥΡΙΖΑ:


«Ηλιόσποροι, Ελευθεριακός Σύνδεσμος Απεξάρτησης (ΕΛΕΥΣΥΝΑ), Κενό Δίκτυο, Κίνηση για τη νόμιμη εφαρμογή της Ιατρικής Κάνναβης “Το Ίαμα”, Σύλλογος “Ασθενείς υπέρ της χρήσης φαρμακευτικής Κάνναβης”, Σύλλογος “ΜΑΜΑΚΑ- MAMAδες για την KAνναβη”, Κοινωνική Λέσχη Κάνναβης Θεσσαλονίκης, Σύλλογος θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ, Σύλλογος Θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ Βορείου Ελλάδος ο Σίσυφος, Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι Πράσινοι, Νέοι Πράσινοι, Φιλελεύθερη Συμμαχία, Πράσινοι- Αλληλεγγύη, Medical Mediterranean Genetics, GR420.info, Greenman Team, KannaBio Hemp Coop, ENCOD, Trekt Uw Plant Cannabis Social Club, Diogenis- Drug Policy Dialogue South East Europe (SEE), Φεστιβάλ Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας».

Να, λοιπόν, το «φάρμακο» που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, δια πάσαν νόσον: Έλληνες νέοι και νέες, μαστουρωθείτε αβέρτα για να ξεχάσετε τα Μνημόνια της δυστυχίας μας, την ανεργία και τον εποικισμό της πατρίδας μας από αλλοφύλους. Αμ δε που θα σας γίνει η χάρη, παλιοκερατάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών