Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 18, 2016

Εθνικός και κοινωνικός όλεθρος του Σύριζα: Μαζικές απολύσεις, μισθός των 500 ευρώ και παντού «κόφτες»!


Εθνικός και κοινωνικός όλεθρος του Σύριζα: Μαζικές απολύσεις, μισθός των 500 ευρώ και παντού «κόφτες»!

Συνεχίζοντας επάξια την παράδοση  των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει στο προσκήνιο ακόμη πιο εφιαλτικές διαστάσεις του Μνημονίου, το οποίο υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι, φροντίζοντας να το επεκτείνει με νέες επαίσχυντες συμφωνίες.
Έτσι, λοιπόν, σκληρές αποφάσεις για ομαδικές απολύσεις, μείωση του κατωτάτου μισθού στα 500-550 ευρώ και νέο «τσαλάκωμα» των εργαζομένων στην  Χώρα μας, αντί για αυξήσεις στα 751 ευρώ που υποσχόταν κάποτε, είναι ο επόμενος εφιάλτης που έχει μπροστά της η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με....
κοινοτικές πηγές, στο καθοριστικό Eurogroup της 24ης Μαΐου οι Ευρωπαίοι εταίροι θα ζητήσουν να δεσμευτεί από τώρα η κυβέρνηση και για τα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης, η οποία θα γίνει τον Οκτώβριο! Υπ΄ αριθμόν ένα προαπαιτούμενο –μαζί με άλλα 42- θα είναι οι αλλαγές στα Εργασιακά του ιδιωτικού τομέα, ζήτημα που η κυβέρνηση έκρυψε κάτω από το χαλί κα με τις πλάτες της Κομισιόν, στη λογική ότι  μπορεί να πέσει αν πιεστεί να περάσει όλα μαζί τα μέτρα που έχει υπογράψει.
Έτσι η κυβέρνηση θα βρει μπροστά της από τώρα το «τενεκεδάκι» του Εργασιακού που πέρυσι «κλώτσησε» από την πρώτη στη δεύτερη αξιολόγηση, η οποία πολύ πιθανόν θα ξεκινήσει Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο. Οι δανειστές δέχτηκαν να μ πει το θέμα στο ψυγείο για λίγο, αλλά Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ επιμένουν στην επαναφορά του, ενώ θα ζητήσουν να θεσμοθετηθούν και οι ομαδικές απολύσεις.
Το ΔΝΤ επίσης έχει εγείρει ξανά σε εκθέσεις του θέμα νέας μείωσης των κατώτερων μισθών στον ιδιωτικό τομέα  -και αυτό με το σκεπτικό ότι λόγω της κρίσης ο μέσος μισθός μειώθηκε σημαντικά, πέφτοντας στα 1.000 ευρώ (σε όρους μεικτών αποδοχών) και πλησίασε αισθητά τον κατώτερο μισθό των 581 ευρώ, με αποτέλεσμα ο κατώτερος μισθός να μη θεωρείται πλέον ισχυρό κίνητρο για να γίνουν προσλήψεις και άρα να πρέπει να μειωθεί περαιτέρω, κάτω και από 550 ευρώ.
Είναι ολοφάνερο ότι όχι μόνον η κυβέρνηση, αλλά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που εντάσσεται στο «συνταγματικό τόξο» και το οποίο υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί την μνημονιακή διαχείριση της κατεχόμενης πολιτικά και οικονομικά Ελλάδας, συνεχίζουν την πορεία της Χώρας προς τον όλεθρο.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκεται στην πρωτοπορία της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης στον επιχειρούμενο πλήρη αφανισμό της Ελλάδας και του Λαού της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών