Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 18, 2016

Γιατί συνελήφθη ο καθηγητής Αλεξάντερ Ντούγκιν; Διαβάστε τον πραγματικό λόγο

Ο καθηγητής που συνελήφθη από την κυβέρνηση Σύριζα κατόπιν εντολών των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών

«Γνωρίζω πως η πολιτική κατάσταση στη χώρα σας είναι πολύ ασταθής και εύθραυστη. Η πολιτική ελίτ δε θα επιβιώσει σε μια κρίση τέτοιας έκτασης και θεωρώ απολύτως βέβαιο πως αυτή θα αντικατασταθεί από μια ανερχόμενη πολιτική δύναμη που προτείνει τη ρήξη με το παλαιό. Είμαι το ίδιο βέβαιος ότι αυτή η δύναμη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το υπάρχον πολιτικό σύστημα γιατί βασίζεται στις παραδόσεις, τις οποίες εκλαμβάνει ως τη μοναδική σταθερά που ασπάζεται και κατανοεί η πλειοψηφία του λαού σας.

Θα επαναλάβω κάτι που είπε ο πρόεδρος Πούτιν, ότι φυσικός σύμμαχος της Ρωσίας θα είναι εκείνος που αντιτίθεται στην παγκοσμιοποίηση, τον φιλελευθερισμό και κάθε τι που συνιστά την πραγμάτωση της αμερικανικής ηγεμονίας. Εάν λοιπόν αυτή η δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή,...
τότε ναι, εφόσον προστατεύετε την ταυτότητα και τη συνείδηση του λαού σας είστε φίλος μας και σίγουρα θα προβούμε στην συνεργασία που τόσο είναι επιθυμητή με τη χώρα σας»!

Όσα διαβάσατε παραπάνω, αποτελούν την απάντηση του διακεκριμένου Ρώσου καθηγητή και συγγραφέα Αλεξάντερ Ντούγκιν, στο ερώτημα «Όταν προκύψει μια εθνική ηγεσία που θα αντιστρέψει τον παρόντα προσανατολισμό της χώρας μας, θα είναι για εσάς κάτι τέτοιο μια ευκαιρία πραγμάτωσης της συμμαχίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία;», κατά τη διάρκεια αποκλειστικής συνέντευξής του στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», την άνοιξη του 2014.

Δύο χρόνια μετά, ο καθηγητής και σύμβουλος σε ζητήματα γεωπολιτικής του Ρώσου Προέδρου Πούτιν, συνελήφθη από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, με σκοπιμότητα προφανή: την διατάραξη των σχέσεων Ελλάδος-Ρωσίας, ενόψει μάλιστα της επικείμενης επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου στο Άγιον Όρος στα τέλη του μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύμβουλος του Πούτιν καθηγητής Αλεξάντερ Ντούγκιν είχε αποστείλει επιστολή στον προφυλακισμένο τότε Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο, δια της οποίας καλούσε να δημιουργηθεί δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και του think tank της Μόσχας, του οποίου ηγείται ο κύριος Ντούγκιν.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας, ποια η σκοπιμότητα της σύλληψης του Ρώσου καθηγητή, μια ενέργεια η οποία αν μη τι άλλο, καταδεικνύει ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός: όπως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έτσι και Σύριζα-ΑΝΕΛ είναι άρρηκτα δεμένοι στο άρμα των τοκογλύφων της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών, υπονομεύοντας παντοιοτρόπως τα συμφέροντα της Πατρίδος και του Λαού μας!

Δείτε επίσης: Συστημικά ΜΜΕ: Οι άριστες σχέσεις Ντούγκιν - Χρυσής Αυγής

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρυσήμαντη συνέντευξη με τον στενό συνεργάτη του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν

Οι επιστολές Αλεξάντερ Ντούγκιν - Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Προπαγανδιστικό αμερικανικό ρεπορτάζ και στοχοποίηση για τις σχέσεις Ντούγκιν - Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών