Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 09, 2016

Μήνυμα Νίκης για το ΕΛΑΜ από την Λεμεσό - Φωτογραφίες


Μήνυμα Νίκης για το ΕΛΑΜ από την Λεμεσό - Φωτογραφίες

Έλληνες πατριώτες κατέκλυσαν την αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων Πάνω Πολεμιδιών στέλνοντας ηχηρό μήνυμα Νίκης για το ΕΛΑΜ από την Λεμεσό ενόψει των βουλευτικών εκλογών, στην επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Πόλης.
Αρχικά τον λόγο πήρε ο Επαρχιακός Λεμεσού και υποψήφιος βουλευτής Στέλιος Νεάρχου, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις θέσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στο Κυπριακό, την οικονομία και για....
επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας. Ξεκαθάρισε πως το ΕΛΑΜ αποτελεί το μοναδικό κόμμα που έχει καθαρές αντιομοσπονδιακές θέσεις από την μέρα ιδρύσεώς του. Επίσης, κατακεραύνωσε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που εξαθλίωσε τον λαό, παραθέτοντας τις προτάσεις του ΕΛΑΜ για πάταξη της ανεργίας, θέτοντας τις βάσεις για μια γερή εθνική οικονομία.

Ακολούθως η συντονίστρια της Εκδήλωσης, συναγωνίστρια Μαρκέλλα Καλαπόδα, παρουσίασε τους υποψηφίους βουλευτές της Επαρχίας Λεμεσού διαβάζοντας τα βιογραφικά τους. Οι υποψήφιοι βουλευτές Λεμεσού με αλφαβητική σειρά είναι οι ακόλουθοι: Ανδρέου Ανδρέας (Γεράσας), Βασιλειάδης Κωστάκης, Γεωργίου Ανδρέας (Χανδριώτης), Νεάρχου Στυλιανός, Νικολάου Χαράλαμπος (Χάρης), Παναγίδης Μιχάλης, Χαραλάμπους Μάριος, Χριστοδούλου Μιχάλης.
Ακολούθως οι υποψήφιοι βουλευτές Λεμεσού απηύθυναν τον δικό τους αγωνιστικό χαιρετισμό, καλώντας όλους τους Έλληνες πατριώτες να σταθούν δίπλα στο ΕΛΑΜ, το μοναδικό κόμμα που μπαίνοντας στη βουλή θα απαιτήσει κάθαρση και τιμωρία στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Το μοναδικό κόμμα που έχει ως στόχο την εθνική επιβίωση στη γη των προγόνων μας. Με την δύναμη που θα λάβει το ΕΛΑΜ στις 22 Μαΐου θα μπει στη βουλή, ορθώνοντας δυναμικά τον λόγο της Εθνικής Αντίστασης.
Τελευταίος ομιλητής ο πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, ο οποίος έστειλε το δικό του αγωνιστικό μήνυμα στον κόσμο να σταθεί δίπλα στο ΕΛΑΜ, για να ορθώσει ανάστημα ο Κυπριακός Ελληνισμός απέναντι σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον μας. Τόνισε πως με το ΕΛΑΜ στη βουλή θα γίνει η αλλαγή, διότι οι ΕΛΑΜίτες βάζουν την Πατρίδα τους πάνω από προσωπικά και κομματικά συμφέρονται και την σημαία του Έθνους πάνω από τις καρέκλες.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ως είθισται με τον Εθνικό Ύμνο, στέλνοντας το μήνυμα στον Ανα(ν)στασιάδη πως οι Έλληνες Πατριώτες δεν θα ανεχτούν την λύση ομοσπονδίας, η οποία μεταξύ άλλων θα καταργήσει τον Εθνικό Ύμνο!
Δείτε πλήρες φωτορεπορτάζ στο elamcy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών