Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 09, 2016

Κουίζ: Τι “ψηφίζει” ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ;



Επίκεινται οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και όλο το παγκόσμιο κατεστημένο έχει λάβει θέσεις για να στηρίξει τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο σε κάποιο από τα δύο κόμματα των ΗΠΑ. Όχι ότι υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ των υποψηφίων  και των θέσεών τους. Ανταγωνισμός για το ποιος θα προσφέρει περισσότερα στο εβραϊκό λόμπυ υπάρχει απλώς.
Πάντως από έναν πολιτικό αρχηγό στην Ελλάδα δεν έχουμε αμφιβολία για το ποιόν θα στηρίξει. Αποκαλύπτει σχετικώς ο «Βηματοδότης», o οποίος είχε προσωπική συζήτηση με...
τον πρόεδρο της ΝΔ και σε σχετική ερώτηση έλαβε την απάντηση ότι θα στηρίξει «αναφανδόν Χίλαρι»!
Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη ήταν η «πρώτη κυρία» (έστω και με τις περιπέτειές της) των ΗΠΑ, όταν οι αμερικανοί διαμέλιζαν παιδιά στην Σερβία και αργότερα όταν η ίδια έγινε πολιτικός είχε ψηφίσει υπέρ του πολέμου στο Αφγανιστάν. Γενικότερα, ως παλαιά πολιτικός είναι σιωνίστρια, άνθρωπος των τραπεζιτών και φυσικά εχθρός της Ελλάδος. Γι’ αυτό και την στηρίζει ο Μητσοτάκης.
Στην ίδια ερώτηση ο Θεοδωράκης, ως άνθρωπος των καναλιών, επίσης ψήφισε Χίλαρι. Για τον Τσίπρα ακόμα δεν ξέρουν γιατί ενώ η Χίλαρι και το ίδρυμα Κλίντον τον έχουν βοηθήσει πολύ, ιδεολογικά βρίσκεται πιο κοντά στον σιωνιστή Σάντερς.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών