Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 09, 2016

Εκτός ελέγχου! Αφγανός λαθρομετανάστης επιχείρησε να μαχαιρώσει λιμενικούς στον Πειραιά


Εκτός ελέγχου! Αφγανός λαθρομετανάστης επιχείρησε να μαχαιρώσει λιμενικούς στον Πειραιά

Όχι μόνο δεν έφυγαν την Μεγάλη Εβδομάδα οι λαθρομετανάστες από το λιμάνι του Πειραιά (συνεχίζοντας να γράφουν «χρυσές σελίδες στην Ιστορία της πόλης» – σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση των συριζομούρηδων…), αλλά έχουν γίνει και άκρως επιθετικοί!
Έτσι, όταν άνδρες του Λιμενικού επιχείρησαν να συλλάβουν… αγριεμένο «προσφυγάκι» από το Αφγανιστάν, ονόματι «Μούσα», που υποκινούσε τα υπόλοιπα «προσφυγάκια» να δημιουργήσουν επεισόδια, αυτός αρχικά ετράπη σε φυγή.
Μετά την...
καταδίωξη, οι άνδρες του Λιμενικού τον εντόπισαν στην πύλη Ε1, και τότε ο «Μούσα» τους επιτέθηκε με μαχαίρι. Ευτυχώς, κατάφεραν και τον αφόπλισαν εγκαίρως. Αλλά, θα συμβεί το ίδιο και την επόμενη φορά, με το επόμενο… αγριεμένο «προσφυγάκι»;
(ΥΓ): Σημειωτέον, είναι η δεύτερη επίθεση κατά οργάνων της τάξης με μαχαίρι, μέσα σε στη βδομάδα. Την Τετάρτη, «προσφυγάκι» είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε δύο ένστολους (έναν στρατιωτικό κι έναν αστυνομικό) στο hot spot της Σάμου. Θέλει πολύ για να τριτώσει το κακό;
ethnikismos.net
Διαβάστε επίσης: Σάμος: Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με μαχαίρια σε Αστυνομικούς και Στρατιωτικούς μέσα στο “hot spot” - Σώθηκαν από θαύμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών