Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 11, 2016

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

xrysaygitises-02

 
Η γυναίκα σαν προσωπικότητα είναι ιδιαίτερα παρεξηγημένη στην σημερινή εποχή που ζούμε μέσα από τα » πρότυπα » που της επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Δικαίως! Της έχουν αλλάξει μορφή, οντότητα, φύλο και αναλόγως συμφερόντων της καταναλωτικής κοινωνίας και προτύπων.
Η γυναίκα όμως που περνά την πόρτα της Χρυσής Αυγής ξέρει που να σταθεί, που κατευθύνεται και τι επιδιώκει! Πάνω από όλα γνωρίζει που βρίσκεται! Παίρνει δύναμη από τους άνδρες Συναγωνιστές της και μάχεται για τα Ιδανικά της, την Ηθική της, την Πίστη για την Πατρίδα της και την Οικογένεια της.
Δεν ντρέπεται για...
τα πιστεύω της, τον αγώνα της και τις αξίες της, για τα ιδανικά της, ακόμη και να » τσαλακώσει » την εικόνα της και την θηλυκότητα της.
Είναι υπερήφανη και δίκαια κατακτά την ανώτερη θέση μέσα από το ιδιαίτερο δώρο της Φύσης της και των νοήμονων όντων, στην Ιερή αποστολή της να γεννήσει και να αναθρέψει τα τέκνα της στην οικογένεια της, με τα πρότυπα και τα ήθη της Πατρίδας μας. Χρειάζεται ευθύνη και πάνω από όλα συνείδηση να αξιολογούμε εμείς οι γυναίκες το πόσο σημαντικά είναι όλα αυτά και τι όχι για εμάς τις ίδιες!
Σήμερα, τις γυναίκες της Χρυσής Αυγής τις συναντάμε παντού, είναι υπεύθυνες σε ότι τις αναθέσουν, μορφωμένες, χωρίς να λησμονούν τον ρόλο τους ως Μητέρες και αξιοπρεπείς γυναίκες. Ίσως, μερικές θολοκουλτουριάρες με » μοντέρνες » σκέψεις να μας θεωρούν ξεπερασμένες και με εκτός » εποχής » θεωρίες.
Εμείς, οι γυναίκες της Χρυσής Αυγής νιώθουμε ιδιαίτερα το βάρος της ευθύνης και του καθήκοντος να αλλάξουμε αυτές τις » μοντέρνες » εποχές και » πρότυπα » αντίστοιχα σε όλους τους τομείς της ζωής μας για το μέλλον των παιδιών μας.
Σε εμάς, τις γυναίκες της Χρυσής Αυγής, έλαχε ο κλήρος να συστρατευθούμε και καλούμαστε να αφυπνίσουμε όλες τις γυναίκες που πέφτουν στην παγίδα της μοντέρνας χειραφέτησης και στα νέα ήθη του » μοντερνισμού «. Χωρίς Φοβο! Με Πάθος! Ενημερώνουμε τις γυναίκες παντού! Στο γραφείο, στο χωράφι, στην εργασία μας, πως μόνο με την Εθνικιστική Ιδεολογία θα σώσουμε τις οικογένειές μας και το μέλλον των παιδιών μας
Οι δικαιολογίες που θα ακούσουμε για εμάς, τις γυναίκες της Χρυσής Αυγής, είναι αστείες και τις εκλαμβάνουμε ως ανέκδοτα. Τα δικά μας επιχειρήματα Πολλά!
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ! 
ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών