Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 11, 2016

Πανικός στον Περισσό από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

«Φλύκταινες» έβγαλαν οι χρυσοκάνθαροι γραφειοκράτες του Περισσού από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου για το ασφαλιστικό. Ενδεικτικό του πόσο πείραξαν το κόμμα της προδοσίας οι αλήθειες του Αρχηγού είναι το σχετικό άρθρο που φιλοξένησαν στην ερυθρή φυλλάδα τους, το οποίο και σας παραθέτουμε, προ του οποιουδήποτε σχολιασμού:

«Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Αντικομμουνισμός με κάθε αφορμή
Ολίγον «θυματοποίηση», αντικομμουνισμός με το τσουβάλι και ανέξοδος «αντιμνημονιακός» λόγος συνέθεσαν την παρέμβαση του Ν. Μιχαλολιάκου χτες.

Για μια ακόμα φορά, ο αρχηγός της ναζιστικής Χρυσής Αυγής υμνολόγησε τον δικτάτορα Μεταξά, ισχυριζόμενος ότι αυτός εγκαθίδρυσε το κοινωνικό κράτος και ότι το 8ωρο,...
η κυριακάτικη αργία, οι άδειες, ήταν ...παραχώρησή του! Στη γνωστή τακτική που ακολουθούν πολλά αστικά επιτελεία, εξάλλου, έχυσε το αντικομμουνιστικό του δηλητήριο «χτυπώντας» τάχα τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας μάλιστα να ταυτίσει την ΚΝΕ με τα «μεγάλα κλαμπ» του συστήματος, όπως το Αμερικάνικο Κολέγιο, που βγάζουν πρωθυπουργούς..!

Κατά τ' άλλα, πέρα από την «αντιμνημονιακή» κριτική για τις δεσμεύσεις που έχει ήδη αναλάβει η συγκυβέρνηση, ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης, αντανακλώντας ουσιαστικά προβληματισμούς που υπάρχουν σε τμήματα της αστικής τάξης, ξιφούλκησε κατά του ευρώ στο βαθμό που αυτό παρεμποδίζει να ανακάμψει η κερδοφορία τους, ενώ σχετικά με το κρατικό χρέος, δήλωσε ότι κανένας δεν θέλει το «κούρεμα» αλλά μιλάνε μόνο για επιμήκυνση.»

Από ότι αντιλαμβανόμαστε το κύριο σημείο που πείραξε τα συντρόφια ήταν η αναφορά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο ότι η ΚΝΕ και το Αμερικανικό Κολλέγιο βγάζουν πρωθυπουργούς.

Δυστυχώς, «συντρόφια», αυτό είναι αλήθεια. Το δυστυχώς το απευθύνουμε και προς εσάς που πειραχτήκατε από την αλήθεια και προς τον τόπο, που δυστυχώς κυβερνάται από κνίτες. Από την ΚΝΕ και γενικότερα το ΚΚΕ προέρχονται τόσο ο Τσίπρας, όσο και πολλοί «υψηλοί» αξιωματούχοι του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας. Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικούς:

Παύλος Πολάκης – νυν υπουργός υγείας
Καρανίκας Χρήστος – πολυτάναντος σύμβουλος του Τσίπρα
Σωκράτης Κόκκαλης – ο «γιος του Πέτρου»
Σταύρος Ψυχάρης – εκδότης, εκτροφέας γατιών των Ιμαλαΐων
Όλγα Τρέμη – δημοσιογράφος του μνημονίου
Παύλος Τσίμας – Καθοδηγητής στην ΚΝΕ και μετέπειτα δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

Και η λίστα πραγματικά μπορεί να συνεχίζει επ’ άπειρον... Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΚΝΕ και το ΚΚΕ βγάζει επίσης και συμβάσεις με την Siemens.

Επίσης επειδή υπήρξε αναφορά ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής «αντανακλώντας ουσιαστικά προβληματισμούς που υπάρχουν σε τμήματα της αστικής τάξης, ξιφούλκησε κατά του ευρώ στο βαθμό που αυτό παρεμποδίζει να ανακάμψει η κερδοφορία τους», να κάνουμε δυο ερωτήσεις:
α) Τα λεφτά από τις συστημικές τράπεζες σε τι νόμισμα τα εισπράξατε;
β) Παρομοίως για την πώληση του 902, σε τι νόμισμα τα πήρατε;
Μήπως σε... ρούβλια;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών