Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 11, 2016

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΜΕΝΙΣΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ»!

Γράφει ο Αντίοχος

Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της νουδούλας, απηύθυνε ερώτηση στους… μισούς υπουργούς της συγκυβέρνησης (Οικονομίας, Οικονομικών, Εσωτερικών, κ.λπ.), με θέμα τις «καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία, στις επιχειρήσεις και τον τομέα των μεταφορών από τη συνεχιζόμενη κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη».

Η ερώτηση αρχίζει με την… αναμενόμενη επισήμανση των κυβερνητικών ευθυνών, συνεχίζεται με κοινότυπες διαπιστώσεις του τύπου «πρόκειται για μια πρωτοφανή ενέργεια που δεν έχει προηγούμενο σε άλλη προηγμένη ευρωπαϊκή χώρα» και με τις (γνωστές, γνωστότατες…) επιπτώσεις του αποκλεισμού και όταν φτάνουν στο «δια ταύτα», οι βουλευτάδες της νουδούλας ερωτούν τα εξής:...
«Με δεδομένο ότι όλες οι μέχρι τώρα προσπάθειες της κυβέρνησης για την απομάκρυνση των παράτυπων μεταναστών και των προσφύγων έχουν στεφθεί με αποτυχία, ποια είναι τα εναλλακτικά σενάρια που εξετάζονται προκειμένου να απελευθερωθεί άμεσα η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη;».

Τουτέστιν, δε λένε κουβέντα για επέμβαση των ΜΑΤ, που είναι και ο μοναδικός τρόπος για ν’ ανοίξει επιτέλους η γραμμή, σαχλαμαρίζοντας για κάποια «εναλλακτικά σενάρια» – εννοώντας πάντα… δια της πειθούς.

Αυτή είναι η πολιτική της νουδούλας: σε δουλειά να βρισκόμαστε, να τσιμπήσει και κανά κοροϊδάκι από τους θιγόμενους επιχειρηματίες ότι ενδιαφερόμαστε για τη λύση του προβλήματος, αλλά λύση –και μάλιστα την μόνη ενδεδειγμένη- δεν προτείνουμε. Και πώς να προτείνουν, εφόσον κι αυτοί αν ήταν στην εξουσία, κλειστή θα ήταν η σιδηροδρομική γραμμή και την ίδια πολιτική της… πειθούς θα ακολουθούσαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών