Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ «ΔΡΑΚΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 27 επιθέσεις σε μαθήτριες είχε πραγματοποιήσει 46χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία! Ο «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» εκινείτο με ποδήλατο και την έστηνε έξω από σχολικά συγκροτήματα. Εκεί εντόπιζε τα θύματά του, τα ακολουθούσε κι όταν εύρισκε την κατάλληλη ευκαιρία...
ασελγούσε εις βάρος τους!
 
Η αστυνομία έφθασε στη σύλληψή του μετά από πολλές καταγγελίες που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα τόσο στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, όσο και σε διάφορα τμήματα Ασφαλείας στην Αττική.
Έτσι, η Ασφάλεια συγκρότησε ειδική ομάδα για την αναζήτησή του και σε συντονισμό με τις κατά τόπο υπηρεσίες Ασφαλείας της Αττικής, ξεκίνησαν ελέγχους και στοχευμένες έρευνες σε σημεία που είχε δράσει. 

Οι έρευνες είχαν αποτέλεσμα, αφού ο 46χρονος Αλβανός εντοπίστηκε να κινείται με το ποδήλατό του στην περιοχή της Δραπετσώνας. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώνοντας ότι τα χαρακτηριστικά του ήταν αυτά του άνδρα που αναζητούσαν επιχείρησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο. Εκείνος αρνήθηκε να σταματήσει, ετράπη σε φυγή και ακινητοποιήθηκε τελικά σε μικρή απόσταση.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών