Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016

Ο ΛΟΥΒΡΟΣ, Ο ΣΙ(Η)ΓΚΟΥΝΑΣ ΚΙ Ο… ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ!

evaggelatos-1-630x400

Γονείς που διαπιστώνετε ότι τα παιδιά σας είναι ανορθόγραφα και στερούνται βασικών γεωγραφικών γνώσεων, μην τα βάζετε μόνο με τους μαρξιστές ινστρούχτορες που παριστάνουν τους καθηγητές. Συνυπεύθυνοι είναι και οι μεγαλοδημοσιογράφοι –καναλόβιοι και μη-, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και μεταδίδουν την ασχετοσύνη και στους τηλεθεατές τους!
«Ο Σιγκούνας κλείνει τον Λούβρο» ήταν ο τίτλος του θέματος που παρουσίαζε ο γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος (και πρώην κνίτης, μην το ξεχνάμε αυτό…) Ευαγγελάτος, στο....
κανάλι Epsilon TV (εξέλιξη του παρανόμως πωληθέντος 902 σε offshore εταιρεία αγνώστου ακόμα και σήμερα ιδιοκτήτη!). Στην πορεία δε, της παρουσίασης του θέματος, ο μεγαλοδημοσιογράφος «διόρθωσε» τι «ι» του «Σιγκούνα» σε «η».
Ποιος είναι ο Σι(η)γκούνας και ποιος ο Λούβρος;
Ο πρώτος είναι ο ποταμός Σηκουάνας και… ο δεύτερος το Μουσείο του Λούβρου!
(ΥΓ): Γενικώς, έχει ένα πρόβλημα με την γεωγραφία ο συγκεκριμένος καθεστωτικός μεγαλοδημοσιογράφος. Κι όταν άρχισε ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, αποκαλύφθηκε ότι έκανε ρεπορτάζ «πρώτης γραμμής» από το… γειτονικό Πακιστάν. Τότε, όλοι τον έκραξαν για την απάτη, αλλά δεν αποκλείεται να μην οφείλεται η σύγχυσή του σε δόλο για τον εντυπωσιασμό των τηλεθεατών, αλλά σε απλή… ασχετοσύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών