Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016

Λαοθάλασσα εθνικιστών στον Βόλο - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


To αδιαχώρητο επεκράτησε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο, καθώς κόσμος συνέρρεε μέχρι και την έναρξή της. Εν μέσω επευφημιών διεξήχθη η ανακοινωθείσα εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στο Βόλο.

Κύριοι ομιλητές ήταν ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης, ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος και ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Η τοπική κοινωνία του Βόλου αλλά και ολόκληρη η Μαγνησία ανταπεκρίθη άμεσα στο κάλεσμα της Τ.Ο. Μαγνησίας, στο πλαίσιο της Πανθεσσαλικής...
περιοδείας που έλαβε χώρα την Παρασκευή και Σάββατο.




Αρχικά τον λόγο έλαβε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και εξέχων Συναγωνιστής επί σειρά ετών, Γεώργιος Μισιάκας, ο οποίος εξύψωσε το ηθικό των παρευρισκομένων, διαμηνύοντας ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι την Τελική Νίκη και την πραγμάτωση της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας. Η ακατάβλητη Πίστη και το ατσαλένιο σθένος των μαχητών της Χρυσής Αυγής υπερνικά κάθε περιοριστικό φραγμό που θέτει ο προδοτικός συρφετός των αντισυνταγματικών κομμάτων.



Η άμεση επικοινωνία και επαφή με την ελληνική κοινωνία, οι πολυπληθείς εκδηλώσεις και μαζικές συγκεντρώσεις καταμαρτυρούν τη μαζική απήχηση της Χρυσής Αυγής στις καρδιές των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν γυρίσει την πλάτη στα αποκόμματα της διαπλοκής.



Ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος έδωσε τη δική του εικόνα για τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις και το ρόλο της Ελλάδας σε αυτές. Συγκεκριμένα ανεφέρθη στην επικίνδυνη ανοχή των γραφειοκράτων των Βρυξελλών και πολιτικών ταγών στην μεθοδική διείσδυση του μουσουλμανικού στοιχείου στην Ευρώπη. Στον αντίποδα, «τα εθνικιστικά ευρωπαϊκά κινήματα σημειώνουν αξιοσημείωτη άνοδο, γεγονός ιδιαιτέρως ευοίωνο για το μέλλον της Εθνών της Ευρώπης».



Τον λόγο έλαβε έπειτα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε μια σύντομη επισκόπηση της εγχώριας επικαιρότητας. Κατέδειξε τη σκανδαλώδη πολιτική της υποταγής σύσσωμου του πολιτικού συστήματος στις επιταγές της γερμανικής οικονομικής ολιγχαρχίας, ενώ κατήγγειλε την μεθοδευμένη αφαίμαξη του ελληνικού εθνικού πλούτου και την αμείωτη εισροή αλλογενών.



Το λόγο τέλος έλαβε ο Ηλίας Κασιδιάρης, οποίος ανεφέρθη στο γενικό ξεπούλημα που υφίσταται η Πατρίδα μας, μέσα σε ένα τοπίο δημιουργικής ασάφειας, πολιτικής ασυνέπειας και παλινωδιών. Ανεφέρθη στο «θέατρο σκιών» που διαδραματίζεται εντός του κοινοβουλίου, καθώς τα κόμματα της διαπλοκής συναγωνίζονται επαξίως στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού, ενώ οι δήθεν λεονταρισμοί των πολιτικών παρατάξεων είναι εντελώς εικονικοί και αποτελούν πασιφανή τεκμήρια πολιτικής γελοιότητας.

Ο Συναγωνιστής πραγματοποίησε μια σύντομη ανάλυση του Πολιτικού Προγράμματος της Χρυσής Αυγής, το οποίο και αποτελεί την μοναδική ρεαλιστική λύση στο ελληνικό αδιέξοδο. Επιγραμματικώς, τόνισε ότι «η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, συνιστά επιτακτική αναγκαιότητα για την ανάκαμψη της Εθνικής μας Οικονομίας, ενώ η σύναψη συμμαχίας με τη Ρωσία θα προάγει σαφώς τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και θα αναδείξει το ρόλο της στο γεωστρατηγικό γίγνεσθαι».



Η συγκέντρωση έληξε ως είθισται με την αναφώνηση του Εθνικού μας Ύμνου εν μέσω εκδήλου ενθουσιασμού. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, το τελευταίο αδούλωτο κάστρο του Ελληνισμού, θα συνεχίζει να αγωνίζεται σθεναρώς και απαρεγκλίτως για τα Δίκαια των Ελλήνων και τα Εθνικά Συμφέροντα. Για την Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών