Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 21, 2016

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ ΘΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΜΑΓΑΔΑΣΚΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζει να εκτίθεται το… τιμημένο κουκουέ, με τα «προσφυγάκια» (αν μπορεί ας κάνει κι αλλιώς, θα πέσει μάλωμα από τον… θείο Σόρος και την… θεία CIA). Αυτή τη φορά, η Κομματική Οργάνωση Αττικής διοργανώνει «διήμερο για Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους», στις 24 και 25 Ιουνίου, στο πάρκο Φιξ στα Πατήσια, με σύνθημα «Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι ενάντια στον καπιταλισμό που γεννά κρίσεις – πολέμους – προσφυγιά».

Όπως δε μας πληροφορεί η διαδικτυακή χαβούζα των δισεκατομμυριούχων του Περισσού: «Στο Διήμερο θα δώσουν το «παρών» μεταναστευτικές κοινότητες και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συζήτηση, ταμπλό με εκθέσεις και λαϊκά γλέντια…».

Με τι θα γλεντήσουν τα κουκούδια και οι προσκεκλημένοι τους; Τα γράφω με τη σειρά που τα αναφέρουν οι ίδιοι:...
Με μουσική και τραγούδια από τη… Μαδαγασκάρη, παραδοσιακά τραγούδια από την γενέτειρα του «πατερούλη» Στάλιν, Γεωργία, παραδοσιακούς χορούς από την… Σρι Λάνκα, μουσική από την Αλβανία και με εργατικά και παραδοσιακά τραγούδια από τη Βουλγαρία, από πολιτιστικό συγκρότημα με την εξόχως αντιμαρξιστική επωνυμία «Rodina» (που σημαίνει πατρίδα στη γλώσσα των κομιτατζήδων) – ρε κομμούνια, τι σας μάθαινε τόσα χρόνια ο Μαρξ, οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα!

Τέλος, το διήμερο θα έχει και παράσταση Καραγκιόζη. Την οποία προφανώς θα αναλάβουν τα ντόπια συντρόφια, γιατί τους ταιριάζει πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών