Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 21, 2016

Οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και ψευτοπατριώτες του Καμμένου μας παίρνουν τα σπίτια και τα ακίνητα....Στοιχεία σοκ για τις κατασχέσεις!


Πρωταθλητές στις κατασχέσεις οι συριζαίοι: Σοκαριστικά στοιχεία από την Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων

Μεγάλη αύξηση των εντολών κατάσχεσης σε βάρος οφειλετών του Δημοσίου καταγράφεται το 2016. Μόνο στο τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου φέτος οι εφορίες «άδειασαν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς 428.465 οφειλετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν συνυπολογιστούν και οι κατασχέσεις του Μαΐου τότε συνολικά ξεπερνούν κατά πολύ τις 500.000. Μέσα σε περίπου 100 εργάσιμες μέρες, δηλαδή, οι κατασχέσεις λογαριασμών αυξήθηκαν κατά περίπου 100.000, έναντι των 333.776 που είχαν διαταχθεί την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Τα στοιχεία της Διεύθυνσης Εισπράξεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, τα οποία φέρνει στο φως το «business stories», δείχνουν ότι....
κατά μέσο όρο στο οκτάωρο της λειτουργίας τους κάθε εργάσιμη ημέρα οι εφορίες προχωρούν σε περίπου 4.300 κατασχέσεις. 

Με βάση τα στοιχεία αυτά, κάθε μήνα γίνονται πάνω από 100.000 κατασχέσεις από τους τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών του Δημοσίου. Σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι (α’ τετράμηνο του 2015) όπου είχαν γίνει 333.776 κατασχέσεις «εις χείρας τρίτων», φέτος αυξήθηκαν κατά 30%: από 83.444 μηνιαίως (κατά μέσο όρο) στο α’ τετράμηνο του 2015 έφτασαν στις 107.116 το 2016. Από τις αρχές του 2014, όταν γίνονταν μόλις... 7.000 κατασχέσεις τον μήνα, το 2015 οι κατασχέσεις πενταπλασιάστηκαν και φέτος επταπλασιάστηκαν. 
Οι συριζαίοι αποδεικνύονται άριστοι μαθητές των νεοδημοκρατών, που ήταν οι πρώτοι διδάξαντες στις κατασχέσεις και τη νεοφιλελεύθερη αναλγησία. Το πιο εξοργιστικό δε είναι ότι οι πρακτικές των κατασχέσεων συνοδεύονται με αριστερίστικη ρητορεία και έναν ψευδεπίγραφο αντικαπιταλισμό της δεκάρας. Δηλώνουν κατηφείς για το ξεπούλημα της χώρας και την φτωχοποίηση του Λαού, αλλά τα επίσημα στοιχεία δείχνουν μία σαδιστική διάθεση έναντι των απλών πολιτών, την ίδια ώρα που κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσουν την διαπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών