Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 21, 2016

ΠΡΟΚΛΗΣΗ Νέας Δημοκρατίας: Πρώτα ψηφίζει τα μνημόνια του Σύριζα και μετά μιλάει και για «σωσίβια»


ΠΡΟΚΛΗΣΗ Νέας Δημοκρατίας: Πρώτα ψηφίζει τα μνημόνια του Σύριζα και μετά μιλάει και για «σωσίβια»

Ο βίος και η πολιτεία του Μητσοτάκη ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι εν πολλοίς γνωστός. Ψήφισε ό,τι αντεθνικό νομοσχέδιο έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή, με πρώτιστο το Σύμφωνο Συμβίωσης και τα Μνημόνια του Σύριζα. Στο «προσφυγικό» ζήτημα διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους ότι έχει ακριβώς τις ίδιες θέσεις με τον Σύριζα.
Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς από τη Νέα Δημοκρατία να δείχνει λίγη... φειδώ στις δηλώσεις της, αφού τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι ως το πρόθυμο δεκανίκι του Σύριζα. Αντιθέτως, όμως, η Νέα Δημοκρατία επιδεικνύει θράσος, αφού στέλεχός της δήλωσε σε γνωστή εφημερίδα:
«Ακόμη και εάν εξασφαλίσει τη....
συναίνεση από τα υπόλοιπα κόμματα ο Τσίπρας θα χρειαστεί τις 18 ψήφους της Χρυσής Αυγής για να περάσει εκλογικό νόμο. Ας πάρει αυτό το σωσίβιο».
Να θυμίσουμε απλώς στους νεοδημοκράτες ότι αυτοί ήταν που ζητούσαν «συμφωνία να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι» και αργότερα ψήφιζαν μαζί με τον Σύριζα το μνημόνιο της Αριστεράς. Να τους θυμίσουμε επίσης ότι η μόνη πραγματική αντιπολίτευση στα σχέδια του Σύριζα για διάλυση της ελληνικής κοινωνίας έρχεται από την Χρυσή Αυγή.
Ας σιωπήσουν, λοιπόν, γιατί το μόνο αποτέλεσμα που έχουν οι πρακτικές τους είναι να γίνονται διαρκώς ρεζίλι, ενώπιον μίας ελληνικής κοινωνίας που τους αναγνωρίζει ως την πραγματική συνέχεια του κόμματος της προδοσίας και τους απεχθάνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών