Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 14, 2016

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ «ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ»!

Γράφει ο Αντίοχος

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στο Real.gr ο υπουργός Εσωτερικών  Κουρουμπλής, για το… αγαπημένο του θέμα, δηλαδή τον νέο εκλογικό νόμο – τον οποίο χρησιμοποιεί η συγκυβέρνηση των γελοίων για να αλλάξει την πολιτική «ατζέντα», αποπροσανατολίζοντας τον ελληνικό λαό από τα πραγματικά του προβλήματα.
Ωστόσο – κι εδώ είναι το ενδιαφέρον της υπόθεσης- σ’ αυτή τη συνέντευξη ο Κουρουμπλής αναφέρθηκε σ’ ένα «ξεχασμένο» θέμα, που μπορεί όμως στο άμεσο μέλλον να....
γίνει μονόδρομος για το σάπιο σύστημα και τους ξένους προστάτες του: το ενδεχόμενο «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ!  
«Κατανοώ απολύτως την ευαισθησία της Αριστεράς για την απλή αναλογική. Δεν μπορεί, όμως, πλέον η Aριστερά να αγνοεί τη νέα πραγματικότητα, από τη στιγμή μάλιστα που είναι πρώτη πολιτική δύναμη, που είναι το ζήτημα της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα.  Έχουμε σκεφτεί πως μπορούμε να οδηγηθούμε σε δύσκολες για την αντοχή του πολιτικού συστήματος συνεργασίες, ακόμα και σε ένα συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, προκειμένου σε μια δύσκολη στιγμή η χώρα να μην βρεθεί ακυβέρνητη;».
Καλομελέτα κι έρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών