Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 14, 2016

Οι εθνομηδενιστές - ανθέλληνες του Μητσοτάκη και της ΝΔ: "«Ισλαμικό μνημείο η Αγιά Σοφιά εδώ και αιώνες»!


Η εθνομηδενιστική κλίκα του Μητσοτάκη: «Ισλαμικό μνημείο η Αγιά Σοφιά εδώ και αιώνες»!

Ως άξιος εκπρόσωπος του αντεθνικού κοσμοπολιτισμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης φροντίζει να έχει και τους κατάλληλους συνεργάτες, οι οποίοι δείχνουν το μίσος τους για την Ελλάδα, την Ιστορία και τον Πολιτισμό της.
Ο λόγος για τον επικοινωνιακό σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και συμμετέχοντα στον πρωινό καφέ της Συγγρού Χρήστο Βαλταδώρο, ο οποίος, την ώρα που οι Τούρκοι εγείρουν αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας σε εθνικό και θρησκευτικό επίπεδο, έρχεται (ούτε λίγο ούτε πολύ) με μια...
αντεθνική δημόσια τοποθέτησή του να προκαλέσει.

Έγραψε με θράσος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 7 Ιουνίου και με αφορμή την ανάγνωση του Κορανίου εντός της Αγίας Σοφίας: «Να μη σας στενοχωρήσω μέρα που είναι με σύννεφα, αλλά το μνημείο της Αγια-Σοφιάς είναι “ισλαμικό” εδώ και αιώνες. Με ή χωρίς μαρμαρωμένο βασιλιά (καλότυχος, γλίτωσε τους φόρους).
Παρεμπιπτόντως, δεν βλέπω να ιδρώνετε για τα δεκάδες τεμένη της ημεδαπής που έχουν μεταβληθεί σε αποθήκες, ωδεία, ξενοδοχεία, στάβλους, εκθετήρια λαϊκής τέχνης και πάει λέγοντας. Εκτός και αν είναι ζήτημα “εθνικού” μεγέθους».

Ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες, δηλαδή, του αρχηγού της ΝΔ δεν διστάζει να χλευάσει και να ειρωνευτεί μια ολόκληρη Ιστορία, την Ορθόδοξη Πίστη, έναν ολόκληρο πολιτισμό. Συνεχίζοντας μάλιστα τις προκλητικές αναρτήσεις και σε διάλογο με τους διαδικτυακούς φίλους του, ο Χρήστος Βαλταδώρος σημείωσε ακολούθως: «Το μνημείο είναι μνημείο και ως τέτοιο πρέπει καταρχήν να αντιμετωπίζεται, και ο καθένας ας προσθέσει τον όποιο ιδιωτικό συμβολισμό θέλει…»
Ο ανιστόρητος και προκλητικός αυτός τύπος έχει παρελθόν στη ΝΔ, καθώς είχε θητεύσει στο Γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου επί κυβέρνησης Καραμανλή.
Τέτοια «μπουμπούκια» είχε ανέκαθεν η ΝΔ, τα οποία πλέον έχουν αναβαπτισθεί στο πλαίσιο της πλήρους φιλελευθεροποίησης του κόμματος και τον ολοκληρωτικό του εναγκαλισμό με τον κοσμοπολιτισμό, την εθνική αποδόμηση και την παγκοσμιοποίηση. Φαίνεται ότι τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Μητσοτάκη στην διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ είναι ήδη ορατά…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Διαβάστε επίσης: Έπεσε το προσωπείο της ψευτοδεξιάς: Εκπρόσωπος της ΝΔ στην σημερινή παρέλαση “ομοφυλοφιλικής περηφάνειας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών