Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016

Διψήφιο ποσοστό για την Χρυσή Αυγή ακόμα και στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις των συριζαίων

Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μάλιστα με διψήφιο ποσοστό δεν μπορεί, πλέον, να το αμφισβητήσει κανείς, ούτε οι αρχισκευωροί της Νέας Δημοκρατίας ούτε οι πολιτικοί απατεώνες του Σύριζα.

Μπορεί, λοιπόν, η ΝΔ και ο Σύριζα να προβαίνουν σε έναν πόλεμο μαϊμού δημοσκοπήσεων που δείχνουν τον ένα ή τον άλλο πρώτο, όμως η πραγματικότητα περί της δυναμικής της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να κρυφτεί από κανέναν.

Έτσι μπορεί τις τελευταίες ημέρες να είδαμε παλινωδίες, με τις δημοσκοπήσεις των καθεστωτικών μέσων να δείχνουν ξεκάθαρα προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, όμως δημοσκόπηση του Σύριζα...
μέσω Bridging Europe δείχνει ξεκάθαρα προβάδισμα του Σύριζα (!), ενώ δίνει και... αβάντα στον κυβερνητικό εταίρο.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 22,1%, η ΝΔ 16,3%, η Χρυσή Αυγή 7,7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) 4,8%, το ΚΚΕ 7,2%, το Ποτάμι 1,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,1%, η Ένωση Κεντρώων 2,8%, η Λαϊκή Ενότητα 2,2%, η Πλεύση Ελευθερίας 2,7%, η Ανταρσύα 1,8%, «άλλο» 1,5%, «Δεν ξέρω-δεν απαντώ» 26,6%.

Το ποιος είναι μπροστά κάθε φορά εξαρτάται από αυτόν που... παραγγέλνει κάθε φορά την δημοσκόπηση, δηλαδή αυτόν που πληρώνει!

Το αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα όμως είναι ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει διψήφιο ποσοστό για άλλη μία φορά σε ακόμη μία συστημική δημοσκόπηση.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών