Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016

Η “Αυγή” πανηγυρίζει για την φίμωση του Νότη Σφακιανάκη!

Η είδηση ότι το ΡΙΚ δέχθηκε πρόστιμο, επειδή είχε το... θράσος να φιλοξενήσει τον δημοφιλή τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος εξέφρασε μη “πολιτικά ορθές” απόψεις, χαροποίησε τους πάσης φύσεως οπαδούς της πολυπολιτισμικότητας, των “ανοιχτών κοινωνιών”, του “αντιρατσισμού” κ.τ.λ.

Ανάμεσά τους και η έρπουσα κυκλοφοριακά κυβερνητική φυλλάδα “Αυγή”, η οποία με κείμενο που είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο “Κάν' το όπως οι Κύπριοι”, παρουσιάζει την απόφαση ως εξής: “Τι έκαναν οι Κύπριοι; Έκαναν αυτό που όφειλαν. Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 26.000 ευρώ στο ΡΙΚ, κρίνοντας πως εκπομπή που μεταδόθηκε στις 13 Μαρτίου και είχε καλεσμένο...
τον Νότη Σφακιανάκη παραβίασε διατάξεις του περί Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου Νόμου (Κεφάλαιο 300 Α) σχετικά με τη μετάδοση προγράμματος που περιείχε πρόκληση μίσους βάσει φυλής, φύλου, θρησκείας ή εθνικότητας”.

Και αφού στην συνέχεια αναμασά την γνωστή ανούσια καθεστωτική προπαγάνδα που διέπει την “πολιτική ορθότητα”, τελειώνει το κείμενο ως εξής: “Για να μην κρυβόμαστε, λοιπόν, πίσω από το δάχτυλό μας και για να μην κρυφοκοιτάζουμε τι έκαναν και τι δεν έκαναν οι Κύπριοι, ας το παραδεχτούμε. Όσους αντιρατσιστικούς νόμους κι αν ψηφίσουμε, με όσες ποινές κι αν απειλήσουμε ακόμα κι αυτούς τους ανιστόρητες αρνητές του Ολοκαυτώματος, θέλουμε ακόμη πολύ χρόνο και πολλή προσπάθεια ώστε να ξεριζωθούν τα ρατσιστικά και ξενοφοβικά στερεότυπα με τα οποία είναι ποτισμένη η κοινωνία μας. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως η προσπάθεια δεν οφείλει να ξεκινά και από τα πάνω”.

Τουτέστιν, όσο ποινικά κολάσιμη κι αν καταστήσουν οι “αντιρατσιστές” ό,τι δεν συνάδει με τα πιστεύω τους δεν μπορούν να επιτύχουν τίποτα, ακριβώς γιατί η... επιχειρηματολογία τους δεν συμπεριλαμβάνει την πειθώ (πώς θα μπορούσε άλλωστε;), αλλά τον εξαναγκασμό και τον εκφοβισμό μέσω των ποινικών κυρώσεων.

Γι' αυτό και η όλη “αντιρατσιστική” προπαγάνδα δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να επιτύχει κάτι το ουσιαστικό “από τα κάτω”, καθώς μόνο η κατάχρηση της εξουσίας και των νόμων της “από τα πάνω” είναι χρήσιμη για τους υπηρέτες της “πολιτικής ορθότητας” όχι για να πείσουν για το δίκαιο των απόψεών τους, αλλά για να τρομοκρατήσουν όλους όσοι δεν συμφωνούν.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών