Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016

ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ…

Τελικά, «μάπα το καρπούζι» ήταν η πολυδιαφημισμένη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε», ήτοι των παλαιομνημονιακών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού. Για 3-4 χιλιάδες μιλάει η κυβέρνηση, για 7 χιλιάδες οι διοργανωτές, ας πούμε πως ήταν γύρω στους 5 χιλιάδες, για να’ μαστε μέσα. Πέντε χιλιάδες σε μια όλη πέντε εκατομμυρίων… Σε κάθε περίπτωση ήταν μια αποτυχία, που δείχνει ότι το μέτωπο των παλαιομνημονιακών δεν τραβάει, ούτε μετά από το πλήρες ξεβράκωμα των νεομνημονιακών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Απ’ την άλλη, κακώς πανηγυρίζουν και ειρωνεύονται οι νεομνημονιακοί, γιατί αν τολμούσαν οι ίδιοι να διοργανώσουν ανοιχτή συγκέντρωση...
υποστήριξης της συγκυβέρνησής τους, θα μάζευαν σίγουρα λιγότερους κι από τους παλαιομνημονιακούς.

Συγκεντρώσεις βεβαίως κάνει και το ΚΚΕ, με μεταφερόμενους από τόπο σε τόπο επαγγελματίες κομμουνιστές. Αυτή είναι η δουλειά τους, αυτό κάνουν!

Και μένει μόνο η Χρυσή Αυγή, που υπό συνθήκες πλήρους αποκλεισμού από τα ΜΜΕ, χωρίς μεταφερόμενους κομματικούς στρατούς κι έχοντας μονίμως απέναντί της αντισυγκεντρώσεις παρακρατικών σκουπιδιών, κατορθώνει να κάνει συγκεντρώσεις με απρόσμενη επιτυχία. Όπως την προηγούμενη Κυριακή στην Καλαμάτα, όπου λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου η προγραμματισμένη συγκέντρωση σε αίθουσα ξενοδοχείου, μετακόμισε αναγκαστικά στην πλατεία Δημαρχείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών