Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016

Ξύδι στον...Ξυδάκη του ΣΥΡΙΖΑ: "Σε όποιον δεν αρέσουν οι λαθρομετανάστες να πάνε στη Χρυσή Αυγή"


Νέες προκλητικές δηλώσεις Ξυδάκη: Όσοι μιλάνε για λαθρομετανάστες να πάνε στην Χρυσή Αυγή!

Ο ανεκδιήγητος Ξυδάκης, ο αναίσχυντος αυτός τύπος, ο οποίος δεν θεώρησε ως κάτι το απρεπές να διαβάζεται το Κοράνι στην Αγία Σοφία και που στο παρελθόν θεώρησε ότι το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας θα λυνόταν με την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, ξαναχτύπησε.
Αυτή την φορά, κατά την διάρκεια ημερίδας με θέμα “Εθνικά θέματα και οικονομικές πιέσεις”, όπου και ακούστηκε καταρχάς η εξής τοποθέτηση από τον γ.γ. του ΕΒΕΑ, σε σχέση με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης: “Διατηρώ μια ξενοδοχειακή μονάδα στην Ύδρα. Σας λέω ότι οι πελάτες μου βίωσαν το να ανακατεύονται με τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι δεν φταίνε, αλλά είναι πεινασμένοι, επικίνδυνοι, ασκούν βία, είναι άρρωστοι πολλές φορές, και αυτό είναι η....
εθνική μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας τους τελευταίους μήνες”.
Στο άκουσμα αυτής της τοποθέτησης τα “αντιρατσιστικά” (μιας και εθνικά δεν διαθέτει) αντανακλαστικά του Ξυδάκη δραστηριοποιήθηκαν. Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στην “Αυγή”, “Στην ημερίδα συμμετείχε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος ακούγοντας αυτά, αποχώρησε.
«Είναι λίγο ντροπή αυτά που λέτε. Όταν λέει ότι “οι λαθρομετανάστες κουβαλάνε ασθένειες”, ας πάει να τα πει σε άλλο ακροατήριο. Να πάει να τα πει στη Χρυσή Αυγή»”. Αν για τον ανεκδιήγητο Ξυδάκη είναι “λίγο ντροπή” τα όσα ειπώθηκαν για τους πολυαγαπημένους του λαθρομετανάστες, αναμφισβήτητα για κάθε Συνειδητοποιημένο Έλληνα είναι μεγάλη ντροπή τα όσα προσβλητικά και ανιστόρητα είπε ο ίδιος για την μετατροπή εκ νέου της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.
Όσο για τους λαθρομετανάστες, όλος ο Ελληνικός Λαός τους αποκαλεί έτσι και όχι μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δίνοντας έμφαση στην παράνομη ιδιότητα του λαθραίου τους αποκαλεί έτσι, όπως άλλωστε το ίδιο κάνει και τους λαθρεπιβάτες, λαθρέμπορους, λαθροκυνηγούς, λαθραναγνώστες κ.τ.λ. Δεν θα αλλάξουμε την Ελληνική γλώσσα και το νόημά της, επειδή κάποιοι εκτός από αγράμματοι διακατέχονται και από ιδεοληπτικές εμμονές.
Ο Ξυδάκης και το συνάφι του δείχνουν, για μια ακόμη φορά, την χαώδη απόσταση που τους χωρίζει από την αντίληψη και την νοοτροπία του Ελληνικού Λαού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών