Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

1

Λοιπόν, τα πράγματα είναι πολύ απλά κι αν πιστεύουν ότι ο τόπος βαδίζει προς την καταστροφή και χρειάζεται εδώ και τώρα εκλογές για ν’ αλλάξει πορεία, δεν χρειάζεται να διοργανώνουν λαϊκές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα οι… παλαιομνημονιακοί της νουδούλας, του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. Φτάνει να κάνουν πράξη το σύνθημα που λανσάρουν για τους… νεομνημονιακούς συριζοψεκασμένους: Παραιτηθείτε!
Παραιτηθείτε κύριοι από το βουλευτικό σας αξίωμα και κανονίστε ως κόμματα κανένας από τους αναπληρωτές των βουλευτών να....
μην δεχθεί την έδρα του παραιτηθέντος! Θα προκληθούν εκλογές σχεδόν στο σύνολο της Επικράτειας για την πλήρωση των εδρών (με εξαίρεση κάποιες μετρημένες στα δάχτυλα της μίας χειρός μονοεδρικές περιφέρειες), ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ελαφροδεξιοί συνοδοιπόροι του θα καταποντιστούν και η συγκυβέρνηση δε θα μπορέσει να σταθεί ούτε μέρα παραπάνω! Κι αν ακόμα ξηγηθεί… σταλινικά και κάνει το κορόιδο, οι… τρεις καμπαλέρος του παλαιομνημονιακού τόξου να πάνε αντάμα στον Π.τ.Δ. και θα του πουν «κύριε Προκόπη, εδώ υπάρχει αποδεδειγμένη δυσαρμονία κυβέρνησης και λαϊκού αισθήματος. Κάλεσε Τσίπρα και Καμμένο να φέρουν στα γρήγορα τις παραιτήσεις τους και προκήρυξε εκλογές». Τόσο απλά!
Γιατί δε το κάνουν; Προφανώς, γιατί περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους, όταν θα δώσουν το σύνθημα “game over” στους συριζοψεκασμένους οι διεθνείς τοκογλύφοι. Τα κοινά αφεντικά παλαιομνημονιακών και νεομνημονιακών ολετήρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών