Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ_77
Από την εφημερίδα «Εμπρός»

Δύο κολοσσοί πρόβαλλαν στον πολιτικό μας ορίζοντα. Θα πάρουν το Euro 2016, θα θριαμβεύσουν στη Γιουροβίζιον του 2017 ξεπλένοντας την ντροπή του κ. Τσακνή και θα συντρίψουν το κόμμα των Μπόερς.
Στο ένα θα καμαρώσουμε λακίσαντα μέλη αποστράτων κομματι­κών αρχηγών τα οποία είχαν κάνει προηγουμένως κάνα δυό πηδήματα, που όμως δεν τους βγήκαν. Θα δού­με επίσης παλαιά στελέχη του ΛΑΟΣ, κάτι δευτεράντζες, αλλά μιά φορά στελέχη.
Ο Γκάρι Λίνεκερ, που ξεκίνησε από την Λέστερ και έκανε μεγάλη καριέρα σε Μπαρτσελόνα, Τότεναμ και Έβερτον, έγραψε στο τουίτερ του απευθυνόμενος στον πρώτο σκό­ρερ της πρωταθλήτριας Λέστερ, Τζέϊμι Βάρντι, λίγο πριν υπογράψει στην Άρσεναλ: «Μείνε με....
τους πρωταθλη­τές. Μη πας στους αιώνιους λούζερ». Ταύτα και δεν υπονοούμε τίποτα.
Το άλλο, έχει ως έμβλημα ένα τσουρούτικο πυρσό (νάχουμε και άκρες με την ΝΔ…), έτοιμο να σβήσει. «Είμαστε η συνέχεια της ΕΡΕ του Κα­ραμανλή και του Αβέρωφ», τονίστη­κε μεταξύ άλλων κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου κόμματος.
Τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι κα­λό ή κακό. Εμένα μάλλον για κακό έ­ως κάκιστο μου φέρνει.
Δηλαδή τι κόμμα είναι αυτό που είναι συνέχεια εκείνου που ήταν αδύ­νατος στα μαθηματικά (υπολογι­σμούς αποστάσεων, ύποπτα ραντεβουδάκια εκεί κατά τον Μάϊο του 1974 κ.λπ.) και του πρωτομάστορα με τα γεφύρια, που επί επταετίας ολημερίς τα έχτιζε και μετά δεν ήξε­ρε τίποτις για το φόνο;
Πέραν του ότι το νέο κόμμα στηρί­ζεται σε φαντάσματα με ουκ ολίγες αμαρτίες όταν ευρίσκοντο εν ζωή, φαίνεται και αδύναμο να διατυπώσει σύγχρονο λόγο.
Βέβαια, έχει έναν στιβαρό αρχη­γό, του οποίου κάποτε του έφυγαν μονομιάς όλα τα πρωτοκλασάτα στε­λέχη τα οποία σήμερα διαπρέπουν στο άθλημα της κωλοτούμπας και του έμειναν οι κατιμάδες.
Πρόκειται εν κατακλείδι για μία αρχηγάρα, που έχει σταθερές αξίες (δεν θέλω τα μνημόνια, αλλά τα ψη­φίζω.), που εμπνέει τα στελέχη του τόσο, που άμα βρούν κάποια πόρτα ανοιχτή ή έστω μισάνοιχτη, «την κά­νουν» ξεχνώντας ιδεολογίες, πι­στεύω και άλλες μπαρούφες!…
Άρα λοιπόν η Χρυσή Αυγή έχει να παλέψει με τα θηρία.
Με τα θηρία των αποτυχημένων στελεχών.
Με τα θηρία των ξεχειλωμένων ιδεών.
Με τα θηρία του σήμερα εδώ, αύ­ριο εκεί (μια ωραία πεταλούδα.).
Με τα θηρία του «ή υπούργημα μου δίνεις ή εφημερίδα (εδώ βάλε κόμμα) κάνω»
Με τους λάτρεις των τοτέμ και των αποκαθηλωμένων ειδώλων.
Με ό,τι εκπροσωπεί το παλαιοπολιτικό κατεστημένο.
Πού πάτε λοιπόν, κύριε Μιχαλολιάκο; Να σας πω εγώ πού πάτε; Οδηγείτε την «Χρυσή Αυγή», σε νέο θρίαμβο. Όλα τα σάπια δημιουργή­ματα του δημοκρατικού τόξου, δεν μπορούν να συγκρατήσουν την ορμή του Λαϊκού Συνδέσμου. Το ποτάμι πιά δεν γυρίζει πίσω.
Χ.Μ.
ΥΓ: Αλήθεια είναι ότι ο κύριος Μπάμπης (ο Αθανασίου ντε.), φανα­τικός διώκτης της ΧΑ, όταν ήταν στ’ απάνω του, είναι μπλεγμένος σε ύποπτες συνομιλίες, με κατηγορού­μενο, που φέρεται ότι εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση (την πραγ­ματική όχι την μουσαντένια της Χ.Α.) στο ποδόσφαιρο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών