Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2016

ΕΚΡΥΒΑΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ!

Μπατακλαν-696x485
Οχτώ μήνες μετά από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου 2015, που κόστισε τη ζωή σε 220 ανθρώπους, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την σφαγή!
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο επικεφαλής των ερευνών και νομοθέτης, Georges Fenech, στην εξεταστική επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, μέσα στο Μπατακλάν βρέθηκαν πτώματα διαμελισμένα.
Ένας πατέρας, ανέφερε για τον γιο του πως ήταν ξεκοιλιασμένος και με.....
τους όρχεις στο στόμα του.
Στην έκθεση της εξεταστικής επιτροπής υπάρχει και η κατάθεση αστυνομικού: “Τα πτώματα δεν τα δείξαμε στους συγγενείς, γιατί υπήρχαν άνθρωποι αποκεφαλισμένοι και ξεκοιλιασμένοι. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις βιασμών σε γυναίκες και περικοπές με μαχαίρι στα γεννητικά όργανα. Αν δεν κάνω λάθος, τα μάτια ορισμένων ανθρώπων έχουν αφαιρεθεί”.
Και γιατί τα απέκρυψαν όλα αυτά, οι «πολιτικά ορθές» γαλλικές αρχές; Προφανώς, για να προστατεύσουν τους μουσουλμάνους και τα «προσφυγάκια» από την κατακραυγή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών